Poate de multe ori ne-am gândit sau am citit despre benificiile și plăcerile unui masaj erotic, dar mereu ne-am lovit de incertitudini de ordin practic-administrativ, cum ar fi costul sau durata unui astfel de tratament. Bineînțeles, ca și în orice alt domeniu, aceste lucruri vor varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi orașul și țara în care mergem la un salon, cerințele specifice pe care noi la avem sau pur și simplu salonul pe care îl alegem. Informațiile de mai jos au în vedere o ședință de masaj erotic în Timișoara, la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate.

Plaja de prețuri pentru un masaj erotic

masaj erotic

Înainte de a discuta despre prețuri trebuie să spunem câteva vorbe despre gama variată de tipuri de masaj erotic pe care le putem găsi într-un salon care se respectă. Vorbim deci despre masaj erotic atât pentru femei cât și pentru bărbați sau, de ce nu, pentru cupluri. Ne putem bucura de una sau două fete care să ne aibă în grijă, de ședințe special create pentru dorințele noastre, care presupun ca maseuza sau maseuzele să fie topless sau nu, pe o masă de masaj sau în cada de jacuzzi. De asemenea, prețul și durata ședinței de masaj variază și în raport cu locul în care alegem să beneficiem tratament.

Cea mai ieftină ședință de masaj costă 150 RON și presupune 45 de minute magice alături de o fată topless. La celălalt capăt al spectrului este ședința de 500 RON în timpul căreia ne putem bucura de un masaj erotic de 80 de minute, alături de două dintre fetele preferate, într-un jacuzzi rezervat doar pentru noi. În plus, acest festin al simțutilor rezervat celor mai răsfățați ne aduce și o sticlă de șampanie pentru a sărbători plăcerea senzuală. Pentru prețul de 350 RON ne putem bucura de 60 de minute în cuplu, alături de două dintre angajatele salonului, sau de o experiență mai curajoasă – un masaj erotic dominant în care vor fi folosite diferite jucării sexuale. Prețurile și durata mai variază dacă optăm pentru masajul nud sau pentru ședința cu două fete, ori pentru durate ale episodului de masaj de 60 sau 80 de minute.

Indiferent care sunt dorințele și posibilitățile dumneavoastră, un masaj erotic la Iulia se va găsi astfel încât să se muleze perfect pe cerințele avute. Mai multe informații și date de contact se găsesc pe site-ul salonului, masaj-iulia.ro, loc în care puteți naviga pentru a vedea ambianța și persoanele care vor avea grijă de relaxarea dumneavoastră. Cu răbdare și îndrăzneală senzualitatea erotică a masajului vă poate fi accesibilă oricând și oriunde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here