A pleca in concediu este momentul mult asteptat al anului de catre toata lumea, adulti, varstnici si copii. Desi calatoriile sunt placute si benefice pentru incarcarea bateriilor, planificarea unui concediu poate fi o activitate destul de solicitanta si neplacuta. Mai mult, pentru un concediu cu adevarat placut, multe dintre situatiile si lucrurile de acasa trebuie lasate in perfecta ordine pentru a elimina posibilitatea aparitiei pericolelor.

Unul dintre potentialele ganduri inainte de a pleca in concediu este acela legat de locul in care veti lasa masina dupa ce veti ajunge la aeroport. De obicei, parcarea aeroportului este mereu plina, iar tarifele pentru parcarea pe termen lung nu sunt dintre cele mai prietenoase cu buzunarul turistilor. Din acest motiv, multi prefera sa-si lase masina undeva in apropierea aeroportului, nesupravegheata si lipsita de orice protectie. Daca pentru una sau doua zile acest lucru nu impune prea mare grija, dupa aceste zile sigur veti incepe sa va ganditi daca masina este in siguranta.

Apeland la serviciile Park4Fly, o parcare langa aeroport Henri Coanda, toate gandurile si grijile cu privire la autoturism, nu vor mai avea motiv sa apara. Aceasta este o parcare privata, deci pazita 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, atat de un paznic, cat si de camere de luat vederi si sistem de alarma. Mai mult, orice client poate viziona in timp real tot ce se intampla in parcare, ceea ce e un alt mare beneficiu al aceste parcari private.

Parcare langa aeroport Henri Coanda | parcare langa aeroport Park4Fly | park4fly.ro

parcare langa aeroport Henri Coanda

Preturile sunt variabile in functie de perioada de timp in care doriti rezervare, dar si de ofertele de moment. In principiu, nu le depasesc pe cele din aeroport. Dincolo de preturi, orice client ca fi transportat spre si dinspre aeroport de catre un angajat al companiei.

Indicat ar fi sa faceti rezervare imediat ce aflati data zborului pentru a nu risca sa ramaneti fara loc. Aceasta parcare langa aeroport Park4Fly este destul de aglomerata mai ales in perioada concediilor, asa ca o rezervare din timp va poate asigura un loc intr-un spatiu 100% pazit si sigur! Rezervari puteti face online pe park4fly.ro sau telefonic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here