Cartile au reprezentat dintotdeauna o pasiune si o placere pentru multe persoane, oameni simpli sau adevarati colectionari. Cu totii avem nevoie de carti, iar in bibliotecile noastre se regasesc titluri necesare pentru a ne instrui in anumite domenii de interes, pentru dezvoltare personala sau pur si simplu pentru o lectura relaxanta din zilele libere.

Pasiunea in general se mosteneste, parintii si bunicii nostri ocupandu-se cu drag sa ne inconjoare de cele mai frumoase carti, pentru a ne facilita dezvoltarea, a ne imbogati cultura generala si a ne lasa o mostenire valoroasa. De multe ori insa, constatam ca nu mai avem nevoie de anumite titluri, ca am incheiat o anumita etapa din viata noastra odata cu studiile si cartile din acel domeniu nu ne mai sunt folositoare. Ce facem atunci cu cartile pe care nu ni le mai trebuie? Ar fi pacat sa adune praf sau mucegai cand de fapt le-am putea valorifica si folosi banii pentru altceva, sau de ce nu, pentru a cumpara alte titluri noi si interesante.

Exista anticariate care le achizitioneaza si cu siguranta ai vazut anunturi de genul cumpar carti in regim anticariat, insa ti-ai pus problema daca iti accepta titlurile si daca ti le platesc la un pret adecvat si in plus iti faceai griji cum o sa le transporti pana acolo.

Cumpar carti in regim anticariat | cumparcarti.ro

cumpar carti in regim anticariat

Vestea buna este ca anticariatul cumparcarti.ro , s-a gandit la toate astea si se deplaseaza la tine acasa evaluand si platind pe loc un pret corect pentru comorile tale din biblioteca! Nu-ti face griji daca ai cantitati foarte mari – important este sa fie in stare buna ca sa le poti valorifica, iar daca timpul nu iti permite, poti programa ridicarea si evaluarea (care sunt gratuite) sambata, duminica sau in timpul saptamanii dupa ora 19. Serviciul este valabil pentru locuitorii capitalei, ai judetului Ilfov si a zonelor limitrofe si il poti accesa sunand la numarul afisat pe site.

E mai simplu decat sperai, nu? Carti noi sau vechi, orice editura, orice domeniu – daca nu iti mai sunt necesare, le poti valorifica acum prin serviciul cumpar carti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here