Fie ca imobilizarea intr-un scaun cu rotile a survenit in urma unui accident nefericit sau a unei afectiuni grave, viata in scaunul cu rotile nu este usoara. Cu toate acestea, un scaun cu rotile poate sa ofere pacientului o perspectiva unica, libertate de miscare, posibilitatea de a vedea o parte din lume, de a nu sta imobilizat la pat, chiar daca viata este diferita fata de cea dinainte, atat din punct de vedere fizic si psihologic, cat si profesional, relational si social.

Magazinul online www.magazinulortopedic.ro ofera pacientilor imobilizati dispozitivele necesare pentru o viata mai buna, de la scaunul cu rotile clasic, la un fotoliu rulant mai modern.

Dispozitive necesare pacientilor in scaun cu rotile

Nu doar scaunul cu rotile le va fi util pacientilor care doresc sa se deplaseze dintr-un loc in altul, atat in interiorul locuintei, cat si in exterior, ci si o saltea antiescare, daca isi petrec foarte mult timp in pat, un scaun WC de camera, pentru a nu fi nevoiti sa se deplaseze pana la baie cu ajutorul ingrijitorilor sau sa foloseasca scutece pentru adulti. In plus, daca au norocul sa isi revina treptat, un cadru ortopedic se va dovedi nu doar util, ci absolut necesar.

Pentru pacientii imobilizati la pat, viata nu va mai fi niciodata la fel. Acestia nu numai ca isi pierd capacitatea de a se deplasa ca atunci cand nu aveau probleme de sanatate, ci, de multe ori, isi pierd si locul de munca, partenerul de viata, stima de sine.

Fotoliu rulant | scaun cu rotile | www.magazinulortopedic.ro

fotoliu rulant

Insa nu trebuie sa isi piarda speranta, ci, dimpotriva, trebuie sa incerce prin orice mijloace sa isi imbunatateasca calitatea vietii, sa se poata deplasa si fara ajutorul ingrijitorului, sa incerce sa se recupereze prin forte proprii si sa isi accepte, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga, conditia fizica.

De unde pot achizitiona pacientii dispozitive ortopedice la cel mai bun pret

Magazinul online magazinulortopedic.ro ofera pacientilor aflati in imposibilitatea de a se misca in voie oportunitatea de a schimba ceva in viata lor, de a se deplasa atat in interiorul, cat si in exterior locuintei, de a se bucura de compania oamenilor dragi si de a-si relua, pe cat posibil, activitatile obisnuite, gratie dispozitivelor ortopedice folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here