In societatea moderna actuala, se observa o tendinta clara a oamenilor de a-si achizitiona autovehicule. Performante sau mai putin performante, mai noi sau mai vechi, in leasing sau second hand, autoturismele fac parte din viata oamenilor moderni care sunt in permanenta miscare, care duc o viata stresanta si care au joburi foarte solicitante. Odata cu numarul tot mai mare de autovehicule creste si numarul cazurilor in care soferii solicita ajutor avizat, situatii in care se impun masuri de tractari masini Bucuresti. Pe site-ul uneia dintre companiile competitoare pe piata de profil, alotractari.ro , conducatorii auto afla toate informatiile necesare despre serviciile de asistenta rutiera si despre metodele de tractari auto profesionale care exista si la care pot apela.

Tractarea unui autovehicul de un alt autovehicul in temeiul legii

Conform legii, exista situatii in care autovehiculele pot fi remorcate de un alt autovehicul, folosindu-se o bara metalica de cel mult patru metri. In cazul in care autovehiculul tractat are sistemul de directie si de franare functional, acesta poate fi remorcat cu o sufa flexibila omologata de 3 pana la 5 metri. Acest lucru este valabil pentru conducatorii auto care nu doresc sa apeleze la serviciile de tractari auto, ci la serviciile unui prieten.

Reglementarile legale in vigoare trebuie sa fie respectate. De exemplu, tractarea autovehiculelor ale caror sisteme de directie nu functioneaza trebuie sa se faca numai daca rotile directoare sunt suspendate cu o macara sau sprijinite pe o platforma de remorcare.

Tractarea autovehiculelor pe platforma – sigura si eficiente

Cea mai simpla si mai eficienta metoda de tractare a autovehiculelor este cea pe platforma. Autovehiculele avariate, defecte, neinmatriculate sau care nu au actele necesare pentru a circula pe drumurile publice si trebuie mutate dintr-un loc in altul, pot cirula in siguranta.

Tractari masini Bucuresti | asistenta rutiera | cele mai bune servicii de tractari auto alotractari.ro

tractari masini Bucuresti

Tractarea autovehiculelor se face cu autospeciale moderne, destinate transportului pe drumurile publice, echipa ajunge in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii la destinatie, oferind garantia transportului in siguranta a autovehiculelor. Riscurile asumate de conducatorii auto care aleg aceste servicii sunt zero, in comparatie cu tractarea folosind bara sau sufa elastica, cand putina neatentie poate duce la avarierea autovehiculului tractat si a celui care tracteaza.

Specialistii Alo Tractari sunt gata oricand de interventie, se deplaseaza la locul accidentului sau la locul din care autovehiculul nu mai vrea sa porneasca in cel mai scurt timp, indiferent de ora, anotimp sau de conditiile meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here