Multi tineri au idei bune de afaceri, motiv pentru care isi fac planuri sa le puna in aplicare si sa devina antreprenori. Dar in cele mai multe cazuri este nevoie si de o anumita investitie, care uneori poate depasi posibilitatile acestora.

Totusi, pentru a reduce pe cat posibil aceste investitii, dar afacerea sa poata debuta in forta, inclusiv pe internet – care este un important instrument in promovarea acesteia – se poate face economie cand vine vorba despre echipamentele IT. De exemplu, acestia pot opta pentru laptopuri refurbished, in schimbul celor noi.

Care sunt motivele pentru care sa se aleaga laptopuri refurbushed in locul celor noi?

Bugetul si echipamentele IT performante sunt la fel de importante pentru o afacere care isi doreste sa fie cat mai puternica si in mediul online. Cu toate acestea, astfel de echipamente refurbished ii ajuta pe antreprenori sa faca economii importante, fara a renunta insa la calitate si performanta.

Un laptop refurbished este un laptop care fie a mai fost utilizat, dar pentru o perioada scurta de timp, fie a fost folosit numai pentru prezentare in showroom-uri sau demonstratii, astfel ca nu prezinta urme evidente de uzura sau defectiuni. In plus, inainte de a fi puse din nou in vanzare, acestea sunt trecute printr-un amplu proces de reconditionare, in urma caruia acestea arat si functioneaza ca variantele lor noi. Pretul este insa mai mic decat al unui laptop nou, fiind chiar si cu pana la 50% mai mic.

Un astfel de laptop poate fi gasit in magazinul online It-Sh.ro, unde este disponibila o gama vasta si variata de echipamente si componente IT second hand si refurbished. In plus, toate produsele refurbished beneficiaza si de o perioada de garantie, care poate fi chiar si de 2 ani.

Laptopuri refurbished | multifunctionale sh | It-Sh.ro

Laptopuri refurbished

De asemenea, o imprimanta multifunctionala este necesara in aproape orice birou, indiferent despre ce sector de afaceri ar fi vorba. De aceea, pentru debutul unei activitati de business se poate folosi chiar si multifunctionale sh, astfel incat sa se reduca pe cat posibil cheltuielile pentru investitii.

In concluzie, se poate deschide o afacere cu o investitie minima, important fiind insa alegerea cu mare atentie a colaboratorilor si furnizorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here