Tehnica inlocuirii unui dinte pierdut sau extras din diferite cauze cu un implant dentar in Bucuresti reprezinta cea mai buna alegere pe care o pot face pacientii, la recomandarea medicilor specialisti.

Rezolvarea problemei dintilor lipsa este acum mult mai simpla. Implantul dentar are mult mai multe avantaje comparativ cu celelalte tratamente existente. De aceea, implantul va fi recomandat ori de cate ori este posibil, pentru a reface zonele edentate.

Refacerea integritatii arcadelor dentare si preluarea functiilor dintilor naturali – cele mai importante avantaje ale unui implant dentar in Bucuresti

Primul si cel mai important avantaj al implantului dentar este reprezentat de refacerea integritatii arcadelor dentare. Astfel se elimina necesitatea tratarii dintilor vecini bresei edentate, dar si devitalizarea si slefuirea dintilor sanatosi care trebuie sa sustina lucrarea protetica.

De asemenea, in cadrul celebrului cabinet stomatologic din 13 septembrie cu adresa virtuala la TwinDent.ro, medicii implantologi recomanda implantul dentar pentru ca acesta poate prelua foarte usor functiile dintilor naturali, aratand la fel ca si acestia si indeplinind toate functiile pe care le aveau.

Implantul dentar imbunatateste aspectul estetic si reda increderea de sine

Fiind redat aspectul natural al danturii si echilibrul chipului, precum si zambetul larg cu care oamenii erau obisnuiti inainte de pierderea dintilor, pacientii isi recapata si increderea in sine. In plus, implantul impiedica retractia osoasa si contribuie la conservarea osului dentar natural.

Pe termen lung, implantul dentar este cea mai buna optiune, costurile initiale fiind recuperate in timp.

Implantul dentar reface functia masticatorie si este rezistent

Prin refacerea functiei masticatorii, pacientul poate reveni la alimentatia obisnuita si poate consuma din nou alimentele la care renuntase de ceva timp deoarece dantura il impiedica sa mestece normal.

Implant dentar in Bucuresti | Cabinet stomatologic din 13 septembrie | TwinDent.ro

 implant dentar in Bucuresti

In plus, alte metode de tratament cum ar fi proteza dentara partiala sau puntea dentara nu i-ar permite pacipentului sa manance alimente tari, lipicioase sau fierbinti, asa cum ii permite implantul dentar.

Per total, implantul dentar se va dovedi cea mai buna alegere a pacientilor care doresc sa investeasca in sanatatea si in aspectul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here