Serviciul de aplicare extensii pentru par este foarte frecvent astazi. Cu toate acestea, foarte putine femei stiu suficient despre natura lor, despre caracteristici, avantaje sau chiar despre diferitele tipuri de extensii disponibile.

JoyaSalon.ro, site-ul unui coafor din 1 Mai pune la dispozitia clientelor toate detaliile referitoare la extensiile de par, la modul si la tehnicile diferite de aplicare. Extensiile de par functioneaza pe un principiu simplu: sunt fire artificiale sau 100% naturale care sunt atasate de par pentru a crea un efect spectaculos, de par lung si sanatos. Intr-adevar, parul lung a devenit de-a lungul anilor, o adevarata fantezie in randul femeilor. Cu toate acestea, natura nu le-a inzestrat pe toate cu aceleasi atribute naturale. Extensia parului este apoi pozitionata ca fiind cea mai avantajoasa solutie, mai ales ca rezultatul este destul de impresionant

Extensiile de par permit tuturor femeilor sa isi schimbe aspectul, culoarea sau chiar coafura. Intr-o lume in care aspectul este foarte important, extensiile de par reprezinta o tehnica vitala pentru femeile care doresc sa ramana feminine.

Care sunt beneficiile serviciului de aplicare extensii pentru par?

Extensiile de par permit tuturor femeilor sa indrazneasca diferitele trenduri de coafuri si culori, mai ales ca este posibil ca parul sa fie vopsit fara a fi afectat. Intr-adevar majoritatea produselor utilizate pentru vopsirea parului sunt daunatoare pe termen lung, iar o extensie de par permite femeilor sa se vopseasca cum isi doresc.

Un alt beneficiu al extensiilor de par este ca femeile pot trece oricand de la parul lung la parul scurt si invers. Asadar, acestea pot permite femeilor sa castige in grosime si mai ales sa ia in considerare noile coafuri excluse anterior din stilul lor de viata.

Aplicare extensii pentru par | coafor din 1 Mai | JoyaSalon.ro

aplicare extensii pentru par

Mai apoi, clientele pot opta pentru parul cret, in conditiile in care in viata de zi cu zi au parul drept. In acest fel parul natural nu va fi deteriorat.

Daca extensiile sunt de calitate, parul natural nu va fi afectat absolut deloc. Exista cateva discutii contradictorii legate de acest subiect. Bineinteles ca cele care se aplica folosindu-se lipici si caldura, mai exact extensiile permanente nu sunt tocmai recomandate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here