Nevoia de spatiu ii impinge pe tot mai multi oameni sa renunte la obiectele din locuinta. Stilul minimalist a devenit un trend in rand persoanelor tinere, cu o viata activa care vor sa se bucure acasa de un spatiu cat mai aerisit.

Acesta este motivul pentru care tot mai multe anticariate ofera serviciul de achizitii carti celor care isi doresc sa scape de volumele vechi.

Ce presupune un astfel de serviciu?

Anticariatele au inclus in oferta lor si acest serviciu pentru a veni in intampinarea clientilor care nu mai gasesc nicio utilitate volumelor vechi din biblioteca. Echipa de la CumparCarti.ro se deplaseaza in cel mai scurt timp la domiciliul solicitantului pentru o evaluare corecta a cartilor.

Acest serviciu este disponibil in marile orase ale Romaniei asa cum sunt Bucuresti, Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca, Ploiesti sau Ramnicu Valcea. Deplasarea se poate realiza chiar in zonele limitrofe sau in alte orase, insa aici este nevoie de o programare in prealabil, avand in vedere distanta mult mai mare.

Deplasarea se realizeaza in mod gratuit, la fel si evaluarea sau ridicarea volumelor din locuinta. Clientul nu depune niciun efort in timpul acestui proces si nici nu cheltuie vreun ban, totul fiind acoperit de anticariat.

Indiferent de domeniul cartilor, de autor, editura sau anul publicatiei, echipa de achizitii cumpara carti la kg. Pretul oferit este unul cat se poate de bun, evaluarea realizandu-se intr-un mod corect.

Cumpara carti la kg | Achizitii carti | CumparCarti.ro

cumpara carti la kg

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata, specialistii anticariatului Cumpăr Cărți stiu sa recunoasca si sa evalueze cartile cu o simpla privire. Plata se va face pe loc, indiferent de volumul de carti. Se pot achizitiona chiar si biblioteci intregi, atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice.

In cel mai scurt timp, spatiul din locuinta este eliberat si astfel clientii se pot bucura de un nou vibe, dar si de un aspect mult mai placut. De asemenea, banii obtinuiti in urma vanzarii volumelor pot fi folositi fie pentru redecorarea incaperilor, fie pentru alte nevoi care s-au dovedit a fi mai costisitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here