Rapperul din Sevran lanseaza pe Netflix un film dramatic, inspirat de o legenda ancestrala din Mali, scris de el si regizat de Marc Fouchard. Dupa ce a aparut ca actor in filme precum The Crew si Bronx, artistul isi continua ascensiunea in lumea cinematografiei.

Dupa o cariera muzicala de succes, marcata de albumul Or Noir, considerat in prezent un adevarat clasic al rap-ului francez, artistul Kaaris, pe numele sau real Okou Gnakouri, isi confirma talentul si interesul pentru cinematografie. El apare pe ecranele noastre vineri, 17 martie, intr-o noua productie originala Netflix: un film intitulat In His Shadow care prezinta o drama de familie inspirata de o legenda maliana.

Acest film dramatic – care promite sa fie exploziv – se bazeaza pe o idee originala a artistului sevran. In His Shadow spune povestea lui Adama, interpretat de actorul Alassane Diong, un tanar care a orbit dupa ce a fost lovit de un camion. Dupa moartea subita a tatalui sau, Adama se trezeste singur cu fratele sau vitreg, Ibrahim, interpretat de Kaaris, care este implicat activ in traficuri care duc la violenta si haos. In ciuda slabiciunilor si a vulnerabilitatii sale, Adama nu are de ales decat sa se lupte pentru el insusi. Pentru a-si salva mama si pe cel mai bun prieten, tanarul va trebui sa lupte impotriva fratelui sau vitreg si sa-si infrunte astfel destinul.

Kaaris, de la actor la scenarist la Netflix

Aceasta nu este prima incercare a lui Kaaris in lumea cinematografiei. Dupa o scurta aparitie in comedia Fast Life a lui Thomas Ngijol, regizorul Julien Leclercq a pariat pe rapper oferindu-i un rol important in The Crew, lansat in cinematografe in 2016, apoi declinat sub forma unui serial pe Netflix. In film, Kaaris a interpretat rolul lui Salif, un traficant de droguri convertit in santajist, opus dusmanilor sai interpretati de Sami Bouajila si Youssef Hajdi.

Au urmat aparitii in filmele de actiune Overdrive (2017) si Lukas (2018), iar apoi un rol mai important in Bronx, un lungmetraj semnat de Olivier Marchal si deja stampilat Netflix, care va ajunge pe platforma in 2020. Kaaris l-a interpretat pe Max Beaumont, unul dintre membrii brigazii anti-banda, aflat in rivalitate cu BRB in cadrul unei anchete de crima legata de mafia corsicana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here