Zi de nastere, aniversarea casatoriei, majoratul – acestea sunt doar cateva dintre evenimentele de la care tortul nu lipseste niciodata. Care este motivul? Tortul este mai mult decat un desert, este un simbol ce marcheaza o ocazie fericita, un moment care aduna la un loc toate persoanele dragi.

In oricare dintre aceste situatii, comandarea unui tort de la o cofetarie online, asa cum este eTorturi, este mai avantajoasa din urmatoarele puncte de vedere:

  • Comandarea tortului de la cofetarie se face din confortul casei

Un avantaj important pentru persoanele care au un program incarcat sau care nu se afla in oras la momentul respectiv este posibilitatea de a comanda tortul online. Acestea nu mai trebuie sa se deplaseze la locatia fizica a cofetariei.

Comanda se poate face telefonic, prin email sau pe site. De exemplu, comandarea online a unui tort de la eTorturi.ro presupune parcurgerea unor pasi simpli: dupa adaugarea in cos a tortului preferat, se completeaza date cu privire la cantitate, compozitie, data si ora de livrare si modalitatea de plata;

  • Se economisesc timp si bani

Optiunea de a comanda din confortul casei inseamna lipsa deplasarilor, deci economie de timp. Acest aspect constituie un avantaj pentru persoanele care nu au timp sa mearga la cofetarie si sa consulte catalogul de produse.

Comanda un tort online | Cofetarie online | eTorturi.ro

cofetarie online

Pe de alta parte, pregatirea unui tort acasa implica numeroase costuri, de la ingrediente la utilitati. Cand se comanda un tort online, se economisesc in egala masura si bani, pentru ca nu mai este necesara achizitionarea separata a unor cantitati mari de ingrediente, care ar putea ramane in plus;

  • Tortul este livrat la data si ora stabilite in prealabil

Tortul poate fi livrat la domiciliu, la ora si data stabilite in momentul comenzii. Deci, nu mai este necesara deplasarea la sediul cofetariei pentru a ridica tortul. Acesta poate sosi direct acasa sau la usa sarbatoritului, pentru o surpriza inedita.

Luand in calcul toate aceste avantaje, se poate concluziona ca serviciile unei cofetarii online sunt o solutie moderna si rapida. Cofetarii de la eTorturi pregatesc orice model de tort, preparat din ingrediente naturale si personalizat cu figurine, fotografii si mesaje speciale, pe care il pot trimite la domiciliu sau la adresa sarbatoritului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here