Unul dintre cele mai importante puncte de atractie din Romania este Transalpina, unde turistii pot ajunge cu un 4X4 din oferta agentiilor de masini de inchiriat din Bucuresti, de exemplu Inchirieri-Masini.

Atat turistii romani, cat si cei care calatoresc in tara si aterizeaza in Aeroportul Otopeni, au posibilitatea de a inchiria o masina cu dotarile corespunzatoare pentru o astfel de calatorie.

Despre Transalpina si de ce trebuie sa consulte turistii ofertele de masini de inchiriat din Bucuresti

Turistii romani care nu dispun de o masina sau nu detin o masina potrivita pentru o calatorie pe Transalpina, o pot inchiria de la compania WLC.

Daca inchiriaza un SUV 4X4 de pe site-ul Inchirieri-Masini.ro, conducatorii auto se asigura ca dispun de tot confortul necesar unei calatorii de lunga durata si ca sunt in siguranta pe tot parcursul vacantei.

Calatoria pe Transalpina va strabate patru mari judete din Romania, anume Gorj, Valcea, Sibiu si Alba. Transalpina este soseaua aflata la cea mai mare altitudine din Romania si din intreg lantul montan Carpati, ajungand la 2145m inaltime.

Ofera, pe departe, cele mai spectaculoase imagini turistilor, traversand muntii Parang si avand vedere la Valea Oltului si Valea Jiului.

Rent a car din Otopeni | Masini de inchiriat din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

Traseul care parcurge Transalpina, de la sud la nord, este urmatorul: Novaci, Ranca, Obrasia Lotrului, Lacul Oasa, Lacul Tau, Dobra, Jina, Poiana Sibiului, Saliste.

Traseul pe soseaua Transalpina, denumita si Dumul Regelui, trebuie facut doar cu masini dotate corespunzator. Turistii care inchiriaza masini in sistem rent a car din Otopeni trebuie sa se asigure ca aleg un autoturism sport, sigur si confortabil.

Potrivit specialistilor, un SUV 4X4 este perfect pentru o astfel de calatorie alaturi de prieteni sau familie. Acest model de masina este confortabil si foarte incapator atat pentru pasageri, cat si pentru bagajele depozitate in portbagaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here