Persoanele care detin un autoturism si il conduc zilnic sau in mod frecvent trebuie sa il verifice din toate punctele de vedere, pentru a se asigura ca nu vor ramane cu masina in drum si nu vor fi nevoiti sa apeleze la serviciile de tractari masini in Bucuresti. Conform specialistilor care reprezinta firma de tractari AloTractari.ro, rareori conducatorii auto sunt atat de responsabili si de dedicati autoturismului si din aceasta cauza sunt nevoiti sa cheme profesionistii Alo Tractari pentru a-i ajuta sa iasa din situatii dificile.

Posibile cauze ale opririi masinii in mers si necesitatea apelarii la servicii de tractari masini in Bucuresti sau de asistenta rutiera

Detinatorii unui autoturism trebuie sa se ocupe in permanenta de bunul lor si sa ii verifice uleiul, lichidul de racire, nivelul de combustibil si multe alte lucruri pentru a se asigura ca totul este in regula si pot porni la drum fara probleme.

In cazul in care autoturismul se opreste brusc din mers, este posibil ca acest lucru sa se datoreze defectarii uneia dintre componente si conducatorul auto sa fie nevoit sa cheme reprezentantii unei companii de asistenta rutiera.

  • Defectarea senzorului de pozitie al arborelul cotit

Daca masina nu mai vrea sa porneasca, este posibil ca senzorul de pozitie care reprezinta arborele cotit sa fie defect. Acest senzor are o importanta deosebita, pentru ca determina rularea in siguranta a motorului masinii.

  • Pompa de combustibil defecta

O alta cauza a imposibilitatii pornirii masinii este defectarea pompei de combustibil si a sistemului de alimentare cu combustibil. Pompa de carburant are un rol foarte important, acela de a-i asigura motorului combustibilul necesar. Daca pompa nu asigura cantitatea de combustibil de care motorul are nevoie, atunci aceasta se va opri din mers si conducatorii auto vor ramane cu masina in drum.

Tractari masini in Bucuresti | asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari masini in Bucuresti

In cazul in care si pompa de carburant este defecta si cedeaza in timp ce utilizatorii se afla cu masina in trafic, atunci acestia trebuie sa fie tractati pana la service, unde specialistii se vor ocupa de repararea pompei de carburant sau de schimbarea acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here