Persoanele care se prezinta la service auto Baneasa o fac atat pentru siguranta cat si pentru a prelungi durata de viata a masinii. Sunt multi posesori de autoturisme si conducatori auto care nu iau in calcul faptul ca o vizita in service are tot potentialul de a ajuta masina sa aiba o viata cat mai lunga alaturi de proprietarul sau, insa in realitate o intretinere corespunzatoare va ajuta foarte mult in sensul acesta.

Vizita la service auto Baneasa pentru schimbarea consumabilelor

Se spune ca uleiul este sangele masinii si acest lucru este absolut corect. In momentul in care filtrele si uleiul sunt schimbate la timp, motorul va rezista foarte mult timp. De asemenea, este foarte important de mentionat ca trebuie sa fie ales un ulei de foarte buna calitate si care sa nu se arda repede.

Alaturi de ulei, trebuie schimbate si filtrele astfel incat sistemul sa nu ajunga imbacsit cu diverse impuritati din benzina sau din alte surse.

Antingelul este de asemenea un lichid foarte important al masinii caruia trebuie sa ii fie acordata o atentie deosebita. Acesta asigura racirea optima a motorului, de unde rezulta faptul ca atunci cand nivelul sau scade, sau periodic, trebuie sa fie schimbat. Vizitele in service vor face si acest lucru si vor contribui la o durata mai mare de viata a masinii.

Intretinerea partilor mecanice

In momentul in care masina are o problema cu directia, toceste inegal cauciucurile sau observati o alta problema este recomandata o vizita la un service auto.

Nu doar ca vor fi distruse inutil cauciucurile insa este posibil ca problemele existente sa puna o presiune mai mare pe alte componente, care pot ceda ducand uneori la defectiuni majore si costisitoare. Reparand imediat problemele descoperite masina are toate sansele sa aiba o durata de viata mai lunga si sa ofere siguranta dorita posesorului sau.

Service auto Baneasa | Nordgarage.ro

service auto Baneasa

Tinand cont de toate aceste aspecte, o vizita intr-un service autorizat cum este Nordgarage.ro, ar fi o buna solutie pentru ca masina sa aiba nu doar o durata de viata lunga ci si acea siguranta pe care orice posesor de autoturism si-o doreste. In momentul in care masina este corect intretinuta ea isi va rasplati proprietarul cu o functionare exemplara.

De asemenea, vizitand periodic un service auto este mult mai simplu ca soferul sa fie sigur ca nu va avea surprize neplacute in momentul in care are cel mai mult nevoie de masina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here