Revelionul bate deja la usa si inca tu nu ti-ai facut planuri? Vrei sa sarbatoresti in cele mai frumoase locuri cu prietenii sau familia, sa iti faci noi prieteni si sa iti faci si noi rezolutii pentru noul an pe care sa le si respecti?

Orasele europene unde se poate sarbatori Revelionul

Londra.

Londra, nu are de ce sa nu placa. Se poate gasi aici atat un pub englezesc traditional, cat si un bar cu cocktailuri sofisticate la colt de strada. Este un adevarat cameleon unde se amesteca minunate culturile, traditiile si obiceiurile din lumea intreaga.

Cea mai buna modalitate de a sarbatori Revelionul este de a merge la Trafalgar Square, Piccadilly Circus sau Oxford Street.

Helsinki.

Cel mai mare oras din Finlanda este un loc unde poti admira un amestec de arhitectura moderna, istorie si natura. Capitala Finlandei propune cea mai diversificata oferta in materie de arhitectura, de design, de mancare sau de cultura.

Daca vrei sa sarbatoresti Revelionul si sa te bucuri de cea mai frumoasa priveliste, trebuie sa ajungi la Sea Terminal sau la Sea View Café.

Praga

Este un loc unde vei avea impresia ca te-ai reintors in timp. Este un oras plin de istorie, de comori arhitecturale si de opera de arta. Daca vrei sa te bucuri de o sarbatoare traditionala si moderna in acelasi timp, trebuie sa ajungi la podul Charles. Sau daca vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa priveliste, trebuie sa ajungi la orologiul astronomic.

Paris.

Este unul din cele mai frumoase orase din Europa. Turnul Eiffel, Muzeul Luvru si Catedrala Notre Dame fac din acest oras o destinatie exceptionala. Daca vrei sa sarbatoresti asa cum trebuie revelionul, poti merge la Turnul Eiffel sau pe celebra Champs-Elysees.

Roma.

Orasul etern este un loc unde cultura si istoria se intalnesc. Este locul ideal deci pentru a sarbatori revelionul. Poti sa mergi la Fontana di Trevi, la Via Del Corso sau Piata Spaniei.

Rotterdam.

Aici poti gasi o arhitectura moderna, cladiri vechi, dar si arta sau arhitectura futurista. Sau o fuziune de numeroase obiceiuri si traditii. Trebuie sa ajungi la Markthal pentru a te bucura de cea mai frumoasa priveliste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here