Cea mai moderna solutie de inlocuire a unui dinte lipsa este implantul dentar, in Bucuresti acest tip de tratament fiind foarte popular, mai ales datorita faptului ca in acest mod oamenii isi recapata nu numai frumusetea zambetului, dar si functionalitatea danturii.

Tehnica medicala a evoluta atat de mult incat tipurile de implanturi sunt destul de multe, astfel incat foarte multe persoane se beneficieze de acest tratament. Totusi, exista anumite contraindicatii, adesea legate de boli si afectiuni destul de grave, care nu permit ca persoana care sufera sa fi supusa si unui astfel de tratament.

Criteriile de clasificare a implantului dentar

Un tratament cu implant dentar poate fi realizat si la Plaza Dent, clinica de stomatologie din sectorul 6, sau in oricare alt oras din tara, important este ca aparatura utilizata de aceasta sa fie una moderna, care sa permita efectuarea acestui tratament intr-un mod sigur si eficient, iar medicul dentist sa fie profesionist si sa aiba experienta.

Astfel, acesta poate alege implantul dentar potrivit, in functie de criterii precum:

  • tipul de material din care este realizat;
  • modul de inserare a implantului si etapele necesare pentru efectuarea procedurii;
  • modul de fixare al acestuia;
  • felul in care acesta reactioneaza in locul in care este implantat;
  • dimensiune si design.

Tipurile de implant dentar

Prin urmare, medicul stomatolog trebuie sa ia in calcul toti acesti factori, precum si starea de sanatate a pacientului si problemele dentare cu care acesta se confrunta.

Implant dentar | Stomatologie din sectorul 6 | PlazaDent.ro

stomatologie din sectorul 6

Pe baza acestora, dentistul poate alege un implant dentar realizat fie din materiale organice (os conservat sau liofilizat, burete de fibrina etc.) sau materiale anorganice – ceramica, metal, etc. – sau chiar un mix intre cele doua.

In plus, medicii de la PlazaDent.ro mai pot alege si implant oseointegrativ, acesta fiind cel mai popular tip, fibro-integrate sau mini-implanturi, in functie de nevoile pacientului, pe care le pot realiza fie intr-o etapa, fie in doua etape – care presupune ca bontul protetic si coroana dentara sa fie montate dupa perioada de vindecare.

De aceea, foarte multe probleme dentare pot fi vindecate cu ajutorul implantului dentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here