Lucrarile mai dificile din gospodarii, cum ar fi saparea gropilor pentru construirea unui gard sau plantarea pomilor pot fi indeplinite rapid si simplu cu ajutorul instrumentelor potrivite. Motoburghiul, care se mai numeste si foreza de pamant, este un astfel de produs, care scuteste de efort si de timp, atat in cazul uzului casnic, cat si in cel industrial. Alaturi de motocultor, acest echipament se numara printre acele produse profesionale care trebuie sa faca parte din „arsenalul” agricultorului modern.

In ce activitati se poate utiliza un motoburghiu

Motoburghiul este un dispozitiv cu care se pot face gropi intr-un timp foarte scurt si fara prea mare efort din partea utilizatorului. Poate fi utilizat in diverse activitati: stalpi, garduri, plantare de pomi, pentru a lua probe din sol, pentru plantare de vita de vie etc.

Cei interesati de o astfel de achizitie pot lua in considerare produsele de la Ruris, un brand romanesc cu o longevitate de peste 25 de ani in domeniul motoutilajelor si al produselor de ingrijire pentru casa si gradina. Portofoliul de peste 200 de produse poate fi consultat pe site-ul Ruris.ro, iar dispozitivele pot fi cumparate din magazinele partenere.

Reteaua de parteneri Ruris este alcatuita din peste 300 de puncte de vanzare, situate in toata tara. De aici, agricultorii isi pot cumpara tot ce au nevoie pentru intretinerea casei si gradinii, toate produsele fiind de calitate superioara, rezultatul atator ani de experienta ai acestei companii.

Modele de motoburghie de calitate superioara

Un motoburghiu de top este modelul RURIS TT10, care prezinta avantajul major ca poate fi folosit de o singura persoana, ceea ce-i reduce semnificativ costul in cazul aplicatiilor de gaurire a solului. Dispozitivul poate fi accesorizat cu burghie avand diametre intre 100 si 150 mm, care se pot schimba rapid si usor. Datorita reductorului RURIS cu roti dintate, acest motoburghiu este o alegere fiabila si inspirata.

Motocultor | motoferastraie pe benzina | Ruris.ro

Motocultor

O alta optiune buna este si motoburghiul RURIS TT14, ce se poate utiliza in cazul solurilor dure. Are o constructie speciala a manerelor astfel incat sa poata fi manipulat si de doua persoane.

Din portofoliul Ruris fac parte multe alte produse de top, printre care si motoferastraie pe benzina, care sunt utile in orice locuinta din zona rurala. Echipamentele sunt realizate pentru a fi fiabile si performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here