Cu ajutorul acestor aplicatii de matematica, elevii vor avea o noua perspectiva asupra scolii si cu siguranta mai mult spor la invatat. Exista insa o gama ametitoare iar alegerea devine destul de dificila.

Profesorii pur si simplu nu au timp sa filtreze mii de aplicatii pentru a o gasi pe cea care functioneaza cel mai bine pentru nevoile elevilor lor.

Asadar, iata cele mai bune aplicatii de matematica pentru copiii de scoala primara.

  • Pachet rapid de matematica

Quick Math este un pachet cu mai multe aplicatii, care include aplicatii individuale care se concentreaza pe aritmetica mentala, tabele de timp, fractii si timp de exprimare. Aceste aplicatii sunt toate temporizate, ajutand elevii sa fie mai rapizi in rezolvarea problemelor de matematica.

  • Math Vs Zombies

Amintind de aplicatia populara, Plants vs Zombies, Math vs Zombies le permite elevilor sa lupte impotriva zombilor virtuali de la preluarea lumii folosind abilitati simple de matematica. Acesta este un joc distractiv care ii ajuta pe elevi sa stapaneasca abilitatile elementare de matematica.

  • ABC Mouse

ABC Mouse este un instrument minunat nu numai pentru profesorii de matematica, ci si pentru toti profesorii din scolile primare. Aceasta aplicatie educationala care acopera toate materiile de baza de la prescolar pana la clasa a II-a a castigat numeroase premii pentru modul in care ajuta la predarea tinerilor studenti.

  • Timpul junglei

Jungle Time include un ceas de vorbire multilingv si fete de animale pentru a ajuta copiii mici sa invete sa spuna timpul. Include ceasuri de mana, ceasuri digitale, chiar si ceasuri cu cifre romane.

  • Motion Math

Motion Math ii ajuta pe elevi sa stapaneasca unele dintre cele mai provocatoare standarde matematice. Exista multe jocuri vizuale, adaptive care contribuie la dezvoltarea fluentei matematice, a intelegerii conceptuale si a iubirii pentru matematica.

Aceasta aplicatie are o poveste misterioasa; studentii sunt spionii care trebuie sa-l invinga pe maleficul Dr. Odd prin indeplinirea diferitelor misiuni matematice. Elevii isi pot crea propriul avatar spion si multe dintre misiuni sunt programate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here