In fiecare zi, personalul medical intra in contact cu o multime de pacienti care sufera de anumite boli si afectiuni.

Unele dintre ele nu sunt transmisibile, astfel, nu prezinta niciun risc pentru nicio persoana cu care intra in contact, insa, exista si multe virusuri, care pot pune in pericol sanatatea celor din jur, mai ales a cadrelor medicale.

Din fericire, existenta pe piata a uniformelor antimicrobiene au simplicat semnificativ situatia, prin faptul ca ajuta la crearea unui baraj solid intre piele si bacterii, virusuri.

Astfel, medicii care vor sa-si doteze garderoba medicala cu uniforme antimicrobiene pentru evitarea riscului de a intra in contact cu diversi agenti patogeni, pot lua in considerare cu incredere magazinul online MediFashion.

3 atuuri ale folosirii uniformelor antimicrobiene

  • Au un nivel crescut de confort

Orice cadrul medical isi doreste ca hainele pe care le poarta in timpul programului de lucru sa fie confortabile. Din cauza volumului crescut de sarcini care trebuie sa fie indeplinite si a verificarii pacientilor, medicii se deplaseaza mult intr-o zi normala de lucru. Astfel, trebuie sa poarte uniforme medicale confortabile si o incaltaminte adecvata.

Uniforme medicale | Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme medicale

  • Exista multe modele disponibile

Uniformele realizate din material antimicrobian sunt disponibile intr-o gama larga de culori si modele, potrivite pentru toate tipurile de personalitate si pentru toate tipurile de gusturi.

Astfel, cei care isi doresc sa iasa din anonimat cu o uniforma diferita, pot gasi o multime de variante pe diverse site-uri online.

  • Au un nivel ridicat de protectie impotriva bacteriilor si virusurilor

Cadrele medicale intra in fiecare zi in contact cu o multime de pacienti care sufera de boli infectioase periculoase, care pot fi transmise. Riscul de a le contacta este crescut, astfel, protectia oferita de uniforme trebuie sa aiba un nivel ridical de reusita.

Cei care vor sa cumpere uniforme potrivite, la un nivel ridicat de calitate, pot lua in considerare MediFashion.ro, un magazin online specializat in diverse produse medicale.

Prin urmare, fiecare cadru medical trebuie sa ia in considerare purtarea uniformelor adecvate, realizate dintr-un material rezistent, antimicrobian si cu un grad ridicat de confort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here