Dupa o anumita varsta, dar si in anii tineretii, oamenii se confrunta cu diferite afectiuni sau cu diferite probleme care ii pun in situatia de a apela la ajutorul unui medic stomatolog pentru a inlocui un dinte sau o masea cazuta. Fie ca extractia s-a produs in urma unui accident sau a neglijentei pacientului, care a lasat pana in ultima clipa vizita la medic, important este ca solutia de inlocuire sa fie eficienta.

Un implant dentar efectuat de un dentist bun din cadrul clinicii care isi are sediul virtual la adresa cabinetstomatologicsector2.ro se va dovedi cea mai buna varianta!

Totul despre implantul dentar

Implantul dentar este un dispozitiv din titan si diferite aliaje care se introduce prin intermediul unei proceduri chirurgicale in os, cu rolul de a inlocui absenta unui dinte, a unei masele sau chiar a mai multor dinti. Implantul dentar tine loc de radacina, este un suport artificial pe care se va realiza coroana dentara definitiva. Procedura in sine nu este dureroasa, gratie noilor descoperiri in materie de stomatologie si anestezie. Recuperarea este mai delicata si de lunga durata, insa implantul dentar in sine se va dovedi o varianta ideala pentru viitor.

Durata de utilizare a unei asemenea lucrari este de zeci de ani. Cateva sute de lei platite la inceput merita efortul! Pacientii isi vor recupera, in timp, banii investiti in aceasta procedura, deoarece nu vor fi nevoiti sa mearga in mod constant la stomatolog pentru control, pentru ajustarea lucrarii si pentru interventii suplimentare. Implantul dentar, daca este intretinut in mod corect, este o investitie pe viata, fara contraindicatii, usor de asimilat de catre organism.

Implant dentar | dentist bun | cabinetstomatologicsector2.ro

implant dentar

Interventia de implantologie nu este dureroasa, durata operatiei nu depaseste cateva zeci de minute, iar daca pacientul prezinta toate analizele cerute de medicul specialist, nu ar trebui sa apara probleme. Dupa inserarea implantului dentar, pacientii trebuie sa respecte intru totul indicatiile medicului specialist, sa evite activitatea fizica, sa nu consume bauturi alcoolice si tutun, sa isi clateasca gura cu solutii orale specifice, sa aiba o igiena adecvata si sa consume numai alimente moi.

Implantul dentar este o interventie chirurgicala frecventa in clinicile stomatologice, fiind mult mai eficienta decat lucrarile protetice fixe sau mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here