Hrana este o preocupare foarte importanta a omului modern. In societatea actuala, hrana ocupa un loc principal in viata de zi cu zi. Oamenii care au familii numeroase sau locuiesc laolalta cu rude, cu socrii, parinti, chiar si cu prieteni iau in calcul achizitionarea unui frigider spatios si a unei lazi frigorifice. In frigider depoziteaza numai alimentele pe care le consuma in perioada imediat urmatoare, in timp ce in lada frigorifica depoziteaza alimente pe care le pot consuma si peste cateva luni.

Cum alegi lada frigorifica potrivita?

In primul rand, lada frigorifica are o importanta majora: aceasta nu trebuie sa fie depozitata numai in bucatarie, ci poate sta foarte bine si pe hol, la subsol, in garaj sau in incaperi conexe. Pe piata sunt mai multe tipuri de lazi frigorifice, iar acesta este primul criteriu al etapei de analiza. Asadar, oamenii pot opta pentru o lada frigorifica orizontala, un model clasic si economic, usor de depozitat, dar si pentru o lada frigorifica portabila, pe care persoanele interesate o pot transporta oriunde.

Dimensiunile si capacitatea lazii frigorifice sunt criterii foarte importante in alegerea acestui aparat electrocasnic: capacitatea se masoara in litri si reflecta volumul propriu-zis al spatiului, in timp ce dimensiunile au legatura cu spatiul in care va fi plasata, care trebuie sa fie cat mai convenabil. Conteaza foarte mult si functiile lazii frigorifice, iar aici sunt incluse functia de control a temperaturii, functia de dezghetare usoara, un orificiu de scurgere si o tava in care este colectat lichidul etc.

Clasa de economie energetica este un element demn de luat in calcul si apreciat de multi cumparatori. Dispozitivele eficiente sunt incadrate in clasa economica A (inclusiv subdiviziunile marcate cu unul sau mai multe plusuri). Costul lazii frigorifice este un argument notabil. Cele mai ieftine modele sunt cele portabile, insa si modelele de lazi mai mari pot avea un pret accesibil.

Cumparatorii care au toate indicatiile necesare pentru a achizitiona o lada frigorifica buna trebuie sa mai tina cont si de fiabilitatea dispozitivului, de posibilitatea de a-l returna sau de a-l inlocui, de brand si de alte criterii importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here