Proteza pe implant este o opțiune populară pentru pacienții care își doresc o soluție permanentă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă.

În timp ce protezele dentare obișnuite oferă o soluție temporară, proteza pe implant oferă o soluție permanentă și personalizată. În acest articol, vom explora circumstanțele în care este necesară o proteză pe implant.

Ce este o proteză pe implant?

O proteză pe implant este o proteză dentară personalizată, care se fixează permanent pe un implant dentar. Implantul dentar este un dispozitiv metalic, care se inserează în osul maxilarului sau mandibulei și servește ca o bază solidă pentru fixarea protezei dentare.

Proteza pe implant poate fi realizată din ceramică, metal sau ambele și se armonizează perfect cu dinții naturali. Odată fixată pe implant, aceasta oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă.

Când este necesară o proteză pe implant?

Există mai multe circumstanțe în care este necesară înlocuirea dinților cu proteze pe implant. Acestea includ:

  • Dinți lipsă

Dacă aveți dinți lipsă, proteza dentară pe implant poate fi o soluție eficientă și permanentă pentru înlocuirea acestora. Implantul dentar servește ca o bază solidă pentru proteza dentară, care se fixează permanent pe implant. Proteza pe implant se armonizează perfect cu dinții naturali și oferă o soluție estetică și funcțională, care vă va permite să vă simțiți din nou încrezători și să râdeți fără teamă.

  • Caria dentară extinsă

În cazul în care caria dentară este extinsă, este posibil să fie necesară extracția dinților afectați. Proteza pe implant oferă o soluție permanentă și eficientă pentru înlocuirea acestor dinți. Odată fixată pe implant, proteza pe implant oferă o soluție estetică și funcțională pentru a vă reda zâmbetul.

  • Pierderea dinților din cauza leziunilor sau rănilor

Dinții pot fi pierduți sau afectați din cauza leziunilor sau rănilor. În aceste cazuri, proteza pe implant poate fi o soluție permanentă și eficientă pentru înlocuirea dinților. Implantul dentar oferă o bază solidă pentru proteza dentară, care se fixează permanent și oferă o soluție estetică și funcțională pentru a vă reda zâmbetul.

  • Boală parodontală

Boala parodontală este o afecțiune a gingiilor și a țesuturilor care susțin dinții. În cazuri avansate, boala parodontală poate determina pierderea dinților. Proteza pe implant realizaata la clinica Elveto-Dent.ro poate fi o soluție permanentă și eficientă pentru înlocuirea dinților pierduți în urma unei boli parodontale.

Implantul dentar oferă o bază solidă pentru proteza dentară, care se fixează permanent pe implant și oferă o soluție estetică și funcțională pentru a vă reda zâmbetul.

  • Vârsta înaintată

În timp, dinții naturali se deteriorează și pot deveni mai vulnerabili la carii și alte afecțiuni. În unele cazuri, mai ales în cazul pacienților în vârstă, poate fi necesară extracția unui număr mare de dinți.

Proteza pe implant poate fi o soluție permanentă și eficientă pentru înlocuirea acestor dinți, oferind o soluție estetică și funcțională pentru a vă reda zâmbetul.

Proteză pe implant | Elveto-Dent.ro

Proteză pe implant

Proteza pe implant poate fi o soluție eficientă și permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă. În funcție de circumstanțele individuale ale pacientului, proteza pe implant poate fi recomandată pentru înlocuirea dinților afectați de carii, leziuni, boli parodontale sau pentru că dinții naturali se deteriorează pe parcursul timpului.

Înainte de a lua o decizie cu privire la proteza pe implant, pacienții ar trebui să discute cu medicul stomatolog de la Elveto Dent pentru a determina dacă această opțiune este cea mai indicată pentru nevoile lor individuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here