Etapele unui implant dentar in Bucuresti, la clinica de implantologie, reprezinta un subiect foarte important pentru pacientii care trebuie sa stie la ce sa se astepta inaintea unei asemenea interventii. Implantul dentar este de fapt o radacina artificiala plasata in locul unui dinte lipsa in osul maxilar sau mandibular, care se integreaza in structura osoasa propriu-zisa. Implanturile dentare reprezinta cea mai buna alegere pentru pacientii care doresc sa aiba o dantura cat mai apropiata de cea naturala. Comparativ cu puntile clasice si cu protezele conventionale, un implant dentar are o durata de viata mare si confera pacientilor siguranta unui zambet frumos si sanatos si posibilitatea de a manca orice.

Ce etape sunt necesare inserarii unui implant dentar Bucuresti?

Implantul dentar este o procedura destul de complicata care trebuie sa fie inserata in mod corect pentru rezultate bune. Asadar, va fi necesar intai un consult de specialitate in cadrul clinicii Implantologiesector4.ro, apoi analize de specialitate. Analizele se interpreteaza de catre medicul specialist. Dupa ce pacientul a primit acordul pentru a deveni beneficiarul procedurii de implant dentar in Bucuresti urmeaza anestezierea prin sedare constienta pentru ca pacientul sa nu simta durere.

De asemenea, este foarte importanta pregatirea gingiei si grefa de os. Implantul se insereaza in gingie printr-o mica incizie. In cazul in care nu este suficient os, medicul va apela la o grefa de os. Implantologul va introduce implantul in tesutul osos in cateva zeci de minutem dupa care va prescrie un set de medicamente pentru ameliorarea durerii si inflamatiei.

Etapa urmatoare consta in scoaterea firelor de sutura dupa cateva zile si refacerea celulelor osoase, acestea asezandu-se pe os intr-o perioada cuprinsa intre 3 si pana la 9 luni. Se introduce bontul de vindecare, la 6 luni dupa operatie. Penultima etapa este reprezentata de ingrijirea post-operatorie, alcatuindu-se din igiena dentara si periajul si detartrajul profesional.

Implant dentar in Bucuresti | Implantologiesector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Nu in ultimul rand, etapa finala a implantului dentar este procedura unde medicul specializat colaboreaza cu tehnicianul pentru a realiza coroana, puntea dentara sau dintele propriu-zis. Dupa implantul dentar, medicii specialisti recomanda o igiena orala corespunzatoare si vizite regulate la cabinet. Este necesar ca in ritualul de ingrijire a dintilor sa fie incluse si periajul zilnic, folosirea apei de gura si a atei dentare.

Este foarte important ca toate etapele acestei proceduri sa fie respectate intocmai pentru ca implantul dentar sa fie complet functional si sa aiba o valoare estetica impresionanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here