Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu: cumparand laptopuri refurbished. Aceste laptopuri sunt testate de specialisti inainte de a fi trimise pe piata pentru a fi comercializate. Dupa ce sunt facute absolut toate testele posibile, laptopurile sunt reparate, atunci cand este cazul, doar cu componente noi si originale. Abia ulterior sunt scoase la vanzare cu o garantie mai mare decat cea pentru laptopuri SH.

Specialistii de la Calculator-ieftin.ro ofera o serie de informatii utile, legate de modul in care ar trebui ales un calculator refurbished, astfel incat produsul final sa fie cel mai avantajos din toate punctele de vedere.

Cele mai importante caracteristici pentru laptopuri second hand

Laptopurile refurbished sunt, practic, laptopuri second hand care au fost atent testate, asa cum s-a mentionat mai sus. Ele vin cu o serie de caracteristici variate, din care utilizatorul le poate alege pe cele mai potrivite pentru activitatea sa.

Activitatea desfasurata pe laptop

Laptopul poate fi folosit in cadrul a mai multe tipuri de activitati, asa cum se poate vedea dupa caracteristicile pe care le are. Un laptop este cumparat in mod special pentru portabilitate, dar si pentru spatiul mic pe care il ocupa. Daca laptopul urmeaza sa fie folosit pentru office, mail si browsing, atunci poate fi ales unul din gama middle sau entry level. Un procesor de calitate medie, cu un numar rezonabil de RAM si cu o placa video integrata, contribuie in mod decisiv la obtinerea fluiditatii in timpul activitatilor desfasurate.

Daca laptopul urmeaza sa fie folosit in jocuri sau in activitati complexe, cum sunt randarile, editarea video si foto profesionista, atunci cu siguranta este nevoie de un produs mult mai puternic. Un astfel de produs nu isi va dezamagi niciodata utilizatorul si poate fi folosit pentru foarte mult timp din momentul achizitiei.

Laptopuri SH | laptopuri refurbished | laptop ieftin | Calculator-ieftin.ro

laptopuri SH

Pentru activitatile de tipul acesta este necesar un laptop cu un sistem de racire foarte bun, deoarece ele au tendinta de a se incalzi extrem de tare. In momentul in care laptopul este fierbinte, exista riscul ca placa video dedicata sa se dezlipeasca de pe placa de baza. In acest caz, se recomanda reballing, desi acest lucru are toate sansele sa coste mult si sa nu functioneze pentru mult timp, caz in care procesul se va relua si se vor mari si costurile.

Tinand cont de toate aceste caracteristici, fiecare persoana isi poate cumpara cel mai bun laptop la un pret foarte mic, apeland la solutiile refurbished.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here