Vizitele la o clinica dentara din Bucuresti trebuie neaparat sa fie realizate frecvent, o data la 2 – 3 luni, pentru ca oamenii sa aiba o sanatate dentara excelenta. De exemplu, in randurile de mai jos sunt prezentate principalele tipuri de servicii pentru care este recomandat ca pacientii sa apeleze la specialisti in domeniu. Este vorba despre interventii relativ simple, dar care au un impact puternic asupra modului in care se prezinta dantura per ansamblu.

Detartraj dentar

Extrem de asemanator cu un periaj, detartrajul dentar este necesar pentru oamenii de toate varstele, intrucat presupune indepartarea placii bacteriene, dar si a resturilor alimentare care se infiltreaza intre dinti si care nu pot fi indepartate cu ajutorul periutei clasice de dinti. Acest tip de tratament nu dureaza mai mult de 40 – 50 de minute, este non-invaziv si nu presupune durere.

Plombe dentare

Pe lista serviciilor la care este recomandat ca pacientii sa apeleze se numara si tratarea cariilor. Prezente la inceput sub forma unor puncte mici, negre, cariile pot ajunge sa afecteze dantura intr-un mod definitoriu. Ideal este ca oamenii sa ceara ajutorul medicilor de la PlazaDent.ro cat mai din timp, pentru a se asigura ca punctele negre nu se extind si nu vor conduce la probleme mai serioase.

Corectarea pozitiei dintilor

Atunci cand dintii cresc in mod incorect, ajungand chiar sa fie incalecati, oamenii trebuie neaparat sa mearga la o clinica dentara din Bucuresti. Aici, ei isi pot pune aparate dentare, cu ajutorul carora, in timp, pozitia dintilor sa se corecteze foarte frumos. Astazi exista mai multe tipuri de aparate dentare, in functie de modul in care sunt realizate, aparate dintre care pot alege pacientii cu incredere.

Clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Extractii dentare la o clinica dentara din Bucuresti

Nu in ultimul rand, extractiile dentare se numara si ele printre serviciile de care pacientii ar putea avea nevoie. De exemplu, atunci cand maselele nu mai au suficient spatiu pentru a se dezvolta corect sau cand dintii sunt mult prea afectati, pentru a fi salvati, recomandat este ca oamenii sa apeleze la extractiile dentare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here