Netflix pune la dispozitia tuturor cele mai bune filme romantice ce trebuie vizionate in anul 2020. Cu siguranta cei ce se vor uita, isi vor pierde controlul emotiilor. Asadar, mai jos vor fi enumerate cateva dintre cele mai bune filme marca Netflix:

  • Her

Her” este una dintre cele mai neobisnuite si stralucitoare comedii „romantice” realizate vreodata. De la scriitorul / regizorul remarcabil Spike Jonze, filmul urmareste calatoria lui Theodore Twombley (Phoenix), un barbat introvertit, deprimat, care „navigheaza” intr-un divort de ceva timp. Cumpara un sistem de operare care vine cu un asistent virtual AI pe care il numeste Samantha (Johansson). Theodore petrece majoritatea restului filmului avand conversatii cu Samantha despre dragoste, viata si relatii. Ea devine ghidul sau prin propria lui depresie si singuratate, in timp ce, la randul sau, invata mai multe despre umanitate.

  • To all te boys I’ve loved before

Bazat pe romanul lui Jenny Han, povestea filmului o urmeaza pe Lara Jean, o adolescenta ale carei scrisori de dragoste sunt expuse si provoaca ravagii in viata ei amoroasa. Filmul este romantic de la inceput pana la sfarsit, Lara Jean traind cele mai frumoase si intense sentimente.

  • About time

About time este un film scris si regizat de Richard Curtis. Filmul nu este doar o bijuterie absoluta a unei comedii romantice, ci este si unul dintre cele mai bune filme de calatorie realizate vreodata. 

  • Blue Valentine

Blue Valentine este un film american romantic, scris si regizat de Derek Cianrance. Acesta observa cu mare exactitate nasterea si degradarea unei relatii. Editarea inteligenta pune in evidenta modul in care dragostea poate inflori si iubirea poate exploda la un moment dat.

  • Let it snow

Cei care isi doresc sa vada o poveste de dragoste sezoniera, Netflix le recomanda filmul Let it snow. Este un film bun pentru adolescenti, care urmareste dramele romantice intalnite des in vietile lor.

  • Notebook

Notebook a devenit unul dintre cele mai vizionate filme romantice, dintr-un singur motiv – in film sunt imbinate intr-un mod simplu si frumos urmatoarele secvente: iubirea tanara, pasiunea si gesturile marunte facute din dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here