Deoarece efectuarea inspectiei tehnice periodice este obligatorie, multi soferi sunt in cautarea unitatilor in care poate fi efectuat ITP ieftin in Bucuresti. In conditiile actuale, in care preturile la asigurarile auto au crescut foarte mult, alegerea unor servicii la preturi avantajoase este foarte importanta pentru bugetul general.

Una dintre statiile ITP din Bucuresti cu cele mai avantajoase preturi este AlfaITP.ro, care ofera servicii de inspectie tehnica periodica pentru toate categoriile de autovehicule. Astfel ca orice sofer se poate bucura de servicii de calitate, la preturi bune.

De ce sa alegi Alfa ITP pentru efectuarea unui ITP ieftin in Bucuresti?

Un prim aspect pe care trebuie sa il indeplineasca o statie ITP este acela de a fi autorizata RAR, astfel incat inspectiile efectuate de aceasta sa fie recunoscute de organele abilitate, precum si de a respecta procedurile de verificare, pentru ca autovehiculele care trec prin acest proces de verificare sa respecte toate standardele impuse de normele aflate in vigoare.

De aceea, cei care aleg Alfa ITP, o statie ITP din sectorul 6 al capitalei, pot sta linisiti deoarece este una dintre statiile autorizate si care ofera servicii de calitate pentru toate categoriile de autovehiculele. Prin urmare, orice sofer sau proprietar de autovehicul sau chiar autoutilitara poate efectua inspectia tehnica periodica in cadrul acestei statii.

Cum aspectul financiar este unul destul de important, si din acest punct de vedere, Alfa ITP este o solutie pentru cei care cauta o statie ITP in Bucuresti care sa practice preturi accesibile, dar sa realizeze verificari corecte si autorizate.

ITP ieftin in Bucuresti | statie ITP din sectorul 6 | AlfaITP.ro

ITP ieftin in Bucuresti

Cum se desfaroara inspectia tehnica in cadrul statiei Alfa ITP?

Soferii care se prezinta in statia de ITP din sectorul 6 trebuie sa aiba asupra lor actele de identitate, ale lor si ale autovehiculelor, iar masinile trebuie sa fie curate, mai ales componentele care urmeaza a fi verificate, cum ar fi caroseria si sasiul.

Astfel, dupa verificarea documentelor, masinile sunt duse intr-un banc special amenajat, unde sunt verificate toate aspectele importante, cum ar fi franele, directia, luminile, claxonul, noxele.

Numai autovehiculele care functioneaza conform indicatorilor prevazuti in normele legale pot trece de inspectia tehnica periodica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here