Orice problema dentara care da batai de cap oamenilor si nu cedeaza sau chiar persista un timp indelungat reprezinta o urgenta stomatologica si trebuie tratata cu aceeasi importanta ca oricare alta urgenta medicala.

Unele afectiuni stomatologice pot reprezenta un pericol pentru sanatatea oamenilor sau pot determina aparitia unor sechele, care vor necesita tratamente costisitoare si indelungate.

Prin urmare, cabinetul de urgente stomatologice non-stop din Iancului, din cadrul clinicii Elveto Dent, ii asteapta pe toti cei care prezinta simptome precum dureri dentare puternice, dinti cu o mobilitate crescuta, umflarea fetei, inflamarea gingiei sau chiar fracturi dentare.

Ce se poate face in cazul unei urgente stomatologice?

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca oamenii care se confrunta cu o urgenta stomatologica, oricare ar fi aceasta, este sa nu se impacienteze. In acest fel vor putea lua cele mai bune decizii, iar un control stomatologic realizat cat mai curand poate fi o decizie buna.

Clinica stomatologica din sector 2 | Urgente stomatologice non-stop din Iancului | Elveto-Dent.ro

urgente stomatologice non-stop din Iancului

Cu toate ca unii romani aleg automedicatia, pentru a calma durerile sau chiar pentru a trata infectiile, acest lucru nu este recomandat, deoarece pot face mai mult rau. In plus, problemele dentare care nu sunt tratate la timp se pot agrava.

De asemenea, trebuie retinut ca modalitatea in care ar trebui sa actioneze in momentul in care se confrunta cu o urgenta stomatologica difera in functie de tipul urgentei. De exemplu, in cazul unei fracturi dentare este recomandat sa se clateasca gura cu apa calduta si sa se pastreze fragmentul rupt.

Indiferent insa in ce situatie se regasesc, vizita de urgenta la medicul dentist de la Elveto Dent, clinica stomatologica din sector 2, este foarte importanta.

Cum se pot preveni urgentele stomatologice?

Din fericire, multe situatii in care este nevoie de interventia de urgenta a medicului stomatolog pot fi prevenite printr-o igiena orala optima si prin vizitele regulate la dentist, pentru un control de rutina. In acest fel stomatologul de la Elveto-Dent.ro poate identifica o afectiune dentara inainte ca aceasta sa provoace neplaceri.

In concluzie, pastrarea calmului si contactarea medicului stomatolog cat mai rapid sunt principali pasi care trebuie facuti in cazul urgentelor stomatologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here