Din ce in ce mai multe solicitari pe care le primesc specialistii in achizitii de carti sunt legate de volume din domenii diverse, nu numai de carti din literatura, critica si stiinte. Reprezentantii https://cumparcarti.ro sunt asaltati cu solicitari care provin din partea persoanelor fizice sau chiar din partea persoanelor juridice pentru carti din domenii diverse, nu numai carti de literatura, de stiinte sau de limbi straine. Cartile din domenii diverse pot deveni achizitii foarte bune care vor reprezenta domeniu de interes pentru colectionari.

Achizitii de carti din diferite domenii mai mult sau mai putin cunoscute

Pentru ca interesul cumparatorilor de carti se manifesta nu numai pentru carti de literatura si de stiinte, pentru ca nu doar cartile vechi, ci si cele noi sau care apartin unor colectii sunt cumparate, acesti evaluatori apreciaza inclusiv enciclopediile, cartile de bucate, cartile de casa si gradina, benzile desenate, cartile de moda si croitorie, de apicultura, sport si jocuri, precum si volumele care descriu hobby-uri precum vanatoare si pescuit sau sexualitate sunt remunerate conform criteriilor pe care acestia trebuie sa le urmeze.

Fara doar si poate, cei care au cochetat cu apicultura, gospodinele care au carti vechi de bucate, cu retete de gemuri si compoturi, de prajituri sau de conserve, vanatorii si pescarii care s-au documentat foarte bine sunt clienti demni de luat in calcul de catre evaluatorii anticariatului. Cei care au avut un domeniu clar care sa ii intereseze in scopul de a-si largi universul cunoasterii, cei care au avut un scop prncipal in viata si s-au axat mai mult pe un domeniu, cei care au in biblioteca numeroase carti vechi care acum nu mai sunt de actualitate sau care nu ii mai intereseaza pe membrii familiei sunt invitati sa a legatura cu reprezentantii anticariatului si sa le vanda.

Achizitii de carti | Cumparcarti.ro

achizitii de carti

Specialistii evaluatori sunt special antrenati pentru a stabili un pret corect pentru fiecare carte in parte, pentru a le grupa pe domeniul din care fac parte, pentru a le lua direct de la domiciliul clientilor, fara a-i lasa sa depuna niciun efort. Este extrem de simpla operatiunea de chemare a acestor evaluatori, folosind fie numerele de telefon de contact, fie sectiunea “vreau sa fiu sunat” de pe site.

Dupa stabilirea intalnirii la o anumita adresa, intr-o anumita data si la o anumita ora, specialistii se vor prezenta punctual la domiciliul clientilor pentru a-i scapa de cartile care nu le mai sunt utile si pe care doresc sa le vanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here