Ce fel de carti poti sa vinzi unui anticariat online

In biblioteca unui proprietar de apartament sau casa se gasesc foarte multe carti din cele mai diverse domenii, de la literatura romaneasca si straina si critica, pana la dictionare si ghiduri de limbi straine, albume de arta, carti de psihologie si stiinte, si multe altele. Multi doresc sa vanda o parte dintre aceste carti sau sa lichideze intreaga biblioteca. Ce solutie se va dovedi cea mai buna intr-un asemenea context? Proprietarii trebuie doar sa caute anunturi de tipul “cumpar carti vechipe cel mai renumit motor de cautare si sa se opreasca la cele mai bune – Anticariat-carti.com, de exemplu.

Anticariat-carti.com lanseaza frecvent in spatiul virtual anunturi de genul “cumparam carti din toate domeniile”, in ideea in care urmareste sa faca continuu achizitii de carte.

Carti mai noi si mai vechi vandute la un pret corect

In biblioteca personala se regasesc carti mai vechi, de pe vremea bunicilor sau a parintilor, carti care descriu metode de crosetat, de pescuit, carti de agricultura sau de acvacultura, precum si alte domenii care nu mai sunt de actualitate. Chiar si acele carti care nu mai par sa prezinte interes sunt acceptate in cadrul anticariatului online, iar reprezentantii acestuia ofera un pret corect.

De asemenea, cartile din biblioteca care au fost cumparate sub forma de colectii oferite de un ziar, daca sunt bine intretinute, iar colectia este completa, pretul va fi unul foarte bun. In cadrul anticariatului sunt acceptate si carti de istorie si geografie, mai vechi sau mai noi, atlase, carti de medicina, matematica, fizica, chimie, informatica sau astronomie, geologie sau agricultura, economie sau biologie. Chiar daca par a fi foarte vechi sau neinteresante, cartile sunt acceptate, se ofera un pret bun pentru ele si apoi sunt reconditionate si vandute in cadrul anticariatului, persoanelor interesate de domeniul respectiv.

Foarte cautate sunt cartile cu autograf, dar si editiile bibliofile, cartile foarte vechi. De asemenea, cartile de spiritualitate si religie sunt foarte apreciate. Fie ca este vorba de carti de ezoterism sau paranormal, sau pur si simplu de carti de religie, fie ca este vorba de Biblie sau de mituri biblice, de carti de rugaciuni sau de viata sfintilor, toate aceste carti vor fi cumparate de catre reprezentanii Anticariat-carti.

Cumpar carti vechi | cumparam carti din toate domeniile | anticariat-carti.com

cumpar carti vechi

Nu in ultimul rand, cei care doresc sa isi vanda cartile din biblioteca, pot sa fie siguri ca vor putea incheia o astfel de tranzactie si daca este vorba despre cartile de moda, de apicultura, pentru casa si gradina, enciclopediile, cartile de vanatoare si de pescuit, dar si cartile de sexualitate, de hobby, de bucate sau benzile desenate, din biblioteca. Cu siguranta, o data ce specialistii ajung acasa si evalueaza cartile vor oferi un pret corect in functie de domeniul din care face parte cartea, de anul aparitiei, de autor, dar si de alte criterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here