Persoanele care doresc sa elimine din locuinta volumele vechi au aceasta posibilitate, cu ajutor din partea unor cumparatori de carti vechi. Acestia se arata dispusi sa se deplaseze la domiciliul solicitantilor pentru a evalua, a achizitiona si a ridica toate volumele de care clientii nu au nevoie. Spatiul gol ramas in urma vanzarii volumelor de carti vechi trebuie reamenajat in armonie cu restul casei.

Modul minimalist de amenajare a locuintei este preferat de catre cele mai multe persoane, pentru ca ofera mult mai mult spatiu in incaperi. In minimalism, accentul se pune pe puritatea formelor si pe simplitatea liniilor, incurajand oamenii sa elimine tot ceea ce este de prisos in viata lor pentru a face loc unor aspecte mult mai importante.

Amenajarea spatiului gol ramas in urma vizitei unor cumparatori de carti vechi

In urma colaborarii cu specialistii in achizitii de carti, proprietarii raman cu un loc suficient de mare pentru a lua in calcul o reamenajare a spatiului. Cateva moduri de a decora locul gol ramas in urma eliminarii sutelor de volume de carti si chiar a bibliotecii, daca este cazul, includ:

  • Asezarea unei masute de tip consola, ingusta si lunga

O asemenea masuta nu ocupa foarte mult spatiu si arata foarte bine pe un perete gol. Se poate construi si un raft deasupra acesteia, pe care pot fi asezate cutii decorative. Consola arata foarte bine daca sunt asezate pe ea cateva plante cu inaltimi diferite si o sursa de lumina, alaturi de un obiect decorativ. Deasupra se poate aseza un tablou sau un ceas mare.

Cumparatori de carti vechi | achizitii de carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

  • Asezarea unei masute cu scaune

Daca spatiul ramas permite, se pot aseza o masuta cu un scaun sau doua, iar locul poate fi transformat intr-un spatiu de relaxare pentru a bea un ceai sau o cafea.

  • Amplasarea unui semineu electric

Semineul reprezinta o alternativa foarte buna de amplasat in spatiile ramase goale in urma vizitei specialistilor https://www.anticariat-carti.com . Acesta poate fi folosit atat pentru decor, cat si pentru incalzire, fiind elementul principal in jurul caruia se va amenaja restul incaperii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here