Brand-urile de monitoare SH vandute in Romania sunt cele de top, printre care: Dell, HP, Acer, Sony sau Samsung. Printre principalii comercianti care prezinta incredere pe piata se numara https://www.it-sh.ro, care pune la dispozitie o oferta de cuprinde monitoare second-hand la cele mai bune preturi. Specialistii s-au asigurat de comercializarea unor produse de calitate, care functioneaza si arata excelent.

Studiaza oferta de monitoare SH a principalilor vanzatori

Pentru a face cea mai buna alegere, trebuie luata o hotarare privind destinatia monitorului. Poate fi vorba despre un monitor de gaming, pentru unul destinat utilizarii zilnice, acasa sau pentru activitatea unei companii.

In orice situatie, cel mai mare beneficiu privind optarea pentru calculatoare second-hand, indiferent de componentele acestora, este costul redus. Avand in vedere ca produsul functioneaza la fel de bine ca si cel nou, magazinele second-hand ar trebui sa fie principala optiune de luat in calcul pentru clienti.

Un aspect de luat in calcul atunci cand este ales monitorul, este reprezentat de reduceri. Clientii trebuie sa profite de aparitia discount-urilor in oferta comerciantilor daca produsul raspunde nevoilor lor. Un astfel de produs cu pret redus este monitorul LED Samsung, DB40E, 40 inch, grad A.

Cu o rezolutie de 1920×1080, monitorul are un aspect al imaginii de 16:9, ceea ce face sa aiba aproximativ aceeasi forma ca si un TV potrivit unui living. Monitorul are doua porturi USB si cate unul, dupa cum urmeaza: VGA, DVI-D, HDMI. Monitorul poate fi montat in siguranta pe perete si vine insotit doar de un cablu de alimentare. Produsul se vinde pentru pretul de 840 RON, redus de la 1050 RON.

Monitoare SH | Calculatoare second-hand | It-Sh.ro

calculatoare second-hand

Gradul A, acela in care se incadreaza monitorul, se refera la faptul ca produsul este testat si functioneaza in proportie de 100%, avand totusi urme usoare de uzura pe carcasa.

Un produs preferat de clientii magazinului second-hand este si monitorul LED Dell, P2417G de 24 inch, grad -A. De data aceasta, gradul din care face parte presupune testarea si functionalitatea 100%, dar prezenta unor mici zgarieturi si a catorva pete reduse ca dimensiune de presiune.

Monitorul are rezolutia de 1920×1280 pixeli si aspectul imaginii de 16:9. Pretul acestuia este de 263 RON, redus de la 329 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here