Pentru ca nu intotdeauna oamenii pot arata perfect din toate punctele de vedere, pentru ca exista mici imperfectiuni la nivelul corpului, al fetei sau al cavitatii bucale, multa lume apeleaza la medic pentru remedierea problemelor. Daca lucrurile nu se rezolva pe cale naturala, atunci se pot rezolva cu interventia medicilor specialisti.

Clinica stomatologica din sector 2 – elveto-dent.ro ofera servicii de ortodontie la cel mai inalt nivel de performanta. Pacientii care doresc sa opteze pentru un aparat dentar ieftin pot apela la acesti profesionisti, in vederea obtinerii unui zambet perfect.

Aparatul dentar metalic – cel mai ieftin si rezistent tip de aparat ortodontic

Aparatul dentar metalic este cea mai ieftina, mai comuna si mai des intalnita varianta de aparat ortodontic. Aspectul bracketilor unui aparat dentar metalic s-a mai modificat in timp, in sensul ca au fost micsorati din punctul de vedere al dimensiunilor, astfel incat pacientilor sa le fie mult mai usor si mai confortabil sa ii poarte. Aparatele sunt realizate din otel de cea mai buna calitate.

Principalul avantaj al unui aparat dentar metalic este pretul foarte mic, insa exista si un avantaj mult mai important si care trebuie luat in considerare – si anume rezistenta bracketilor. Practic, aparatul dentar metalic este aproape indestructibil. Daca in cazul celorlalte modele de aparate dentare, pacientii trebuie sa fie foarte atenti la ce mananca, aparatul dentar metalic nu le pune astfel de probleme.

Dezavantajele si inconvenientele unui aparat dentar ieftin

Aparatul dentar metalic are nu numai avantaje, ci si dezavantaje. In primul rand, aparatul metalic este foarte vizibil, atat de vizibil incat pana si de la o distanta considerabila poate fi observat. Caracterul estetic nu este punctul forte al acestui tip de aparat dentar. Insa, pe parcursul dezvoltarii tehnologiei in domeniul stomatologiei, acest aparat a cunoscut imbunatatiri semnificative. Variantele de acum sunt mult mai confortabile si mai usor de intretinut.

Aparat dentar ieftin | clinica stomatologica din sector 2 | elveto-dent.ro

aparat dentar ieftin

In ceea ce priveste durabilitatea, aparatul dentar metalic este foarte rezistent, iar sansele ca el sa cedeze sunt extrem de reduse . Cei care pun pret pe design si doresc sa fie in pas cu noutatile pot opta pentru bracketii aurii sau colorati. Din pacate, in primele saptamani pacientii au nevoie de o perioada de acomodare cu acest aparat dentar ieftin, pentru a putea manca in mod natural, pentru a se obisnui sa vorbeasca si sa zambeasca cu incredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here