Iubitorii de carti stiu ca vara este sezonul potrivit pentru fictiune racoroasa si povesti de viata cu final fericit. Anul acesta, mai multi autori sunt in vizorul cititorilor, iar printre acestia se numara Elizabeth Gilbert, Margaret Atwood si multi altii. Ar fi si pacat sa ratati cartile bune ale acestor autori, mai ales ca plecati in concediu si aveti timp liber de citit!

Una dintre cele mai potrive carti de citit in concediu ar putea fi „Orasul fetelor” scris de Elizabeth Gilbert. Acest roman prezinta povestea lui Vivian, o tanara de 19 ani care provine dintr-o familie instarita si care este exmatriculata de la colegiu. Parintii decid sa o trimita intr-un alt oras la o matusa ce detine un Playhouse, adica un fel de teatru. Aici copila intalneste diversi oameni si incepe sa traiasca viata la un alt nivel. Se implica in ceea ce are de facut, dar face si greseli pe care trebuie sa le plateasca si al caror pret il intelege abia peste ani si ani.

Acum, Vivian are 89 de ani si-si spune povestea amintindu-si toate evenimentele care au contribuit la slefuirea sa. Scris cu intelepciune despre dorinte si relatii umane, „Orasul fetelor” este o poveste de dragoste ca nicio alta scrisa pana acum!

Colleen Hoover este o autoare indragita de cititorii care prefera literatura contemporana. Unul dintre romanele sale „Totul se termina cu noi” este foarte apreciat datorita povestii pe care o prezinta. Lily Bloom a muncit mult sa ajunga la a-si construi propria afacere in Boston. Aici il cunoaste pe Ryle, un neurochirurg frumos, incapatanat, arogant, dar sensibil si destept. Cei doi incep o relatie, insa el respinge ideea unei relatii serioase, cautand doar aventuri. Lily a avut rabdare si a afla de ce ea este exceptia de la regula, insa cand totul pare sa mearga bine, apare Atlas, prima iubire a lui Lily. Tot ce a construit impreuna cu Ryle este amenintat acum, insa Lily nu renunta asa usor la ceea ce a muncit atat de mult.

Anticariat in Bucuresti | carti de citit | www.printrecarti.ro

anticariat in Bucuresti

Aceste carti se gasesc in toate librariile, insa cum preturile nu sunt mici, iar vara cheltuielile nu sunt deloc putine, merita sa cautati si la anticariat. Exista un anticariat in Bucuresti care pune la dispozitia clientilor stocuri generoase de carti bune. Pe site-ul PrintreCarti.ro gasiti toate detaliile de care aveti nevoie pentru a cumpara si vinde carti. Doar accesati www.printrecarti.ro si veti putea afla mai multe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here