Totul pare mai simplu la volanul unei masini de inchiriat din Timisoara, inclusiv scurtele drumuri de relaxare facute in week-end. Sunt foarte multe persoane care prefera sa iasa in natura, sa iasa din oras si sa nu se limiteze doar la zona cunoscuta din incinta acestuia.

Fie ca este vorba de familii cu copii mici sau de grupuri de prieteni, exista cateva recomandari de care turistii pot tine cont pentru a pleca la drum in apropiere de Timisoara.

Turist de week-end la volanul unei masini de inchiriat din Timisoara

Exista locuri frumoase si in apropiere de Timisoara, fara a fi nevoie ca locuitorii orasului sa petreaca sute de kilometri pe drum pentru a ajunge la destinatie. Inainte de a face o astfel de calatorie, este necesara inchirierea unei masini direct de pe site-ul TimisoaraRentaCar.ro, fara a fi nevoie de alte complicatii si drumuri suplimentare.

Dupa ce masina de la Timisoara rent a car este corect aleasa, turistii se pot deplasa in zonele din apropierea orasului, spre exemplu in Dumbrava, la Sura, un loc cu multa verdeata, cu capite de fan, cu locuri de joaca pentru copii, un loc unde se poate manca vatrar ca in trecut si care este potrivit si pentru evenimente.

Timisoara rent a car | Masini de inchiriat din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

Timisoara rent a car

De asemenea, turistii pot vizita si Domeniul Herneacova, care le ofera posibilitatea de a face trasee cu bicicleta, echitatie sau activitati in aer libr potrivite pentru week-end. O alta vizita pe care turistii o pot face in apropiere de Timisoara este la Parcul Dendrologic de la Bazos, sau la Parcul Buzias, unde turistii pot manca la restaurantul din avion amenajat special.

Nu in ultimul rand, turistii care au la dispozitie un week-end de relaxare totala la volanul unei masini inchiriate pot vizita si Cetatea Soimos sau pot beneficia de o sedinta foto impresionanta la Lacul Ghoroc, vizitand si imprejurimile si bucurandu-se de tot ceea ce le poate oferi natura si turismul rural pentru a-si regasi linistea in week-end.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here