Serviciul de rent a car in aeroport Craiova este acum la dispozitia tuturor celor care isi doresc sa se bucure de libertate in miscare, dar si cele mai bune conditii atunci cand pleaca la drum pe distante mai scurte sau mai lungi. Indivizii care nu au folosit niciodata pana acum aceasta metoda pot descoperi in randurile de mai jos principalele aspecte pe care trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sa se bucure de autoturismul dorit!

Alegerea autoturismului dorit

Primul pas pe care trebuie sa il faca soferii care au nevoie de un autoturism este acela de a verifica online, pe site-ul Craiovarentacar.ro care sunt modelele de masini dintre care pot alege. Din fericire, flota auto este una foarte generoasa, astfel incat sa ofere tuturor conducatorilor auto posibilitatea de a alege masinile care li se potrivesc. De exemplu, soferii isi pot alege o masina micuta, fiabila si usor de manevrat sau un autoturism mai mare, care sa fie perfect pentru calatoriile cu intreaga familie. Mai mult, indivizii au la dispozitie si autoturisme premium, care se fac remarcate prin eleganta, dar si prin functii extrem de moderne si interesante!

Rent a car in aeroport Craiova – rezervare

In ceea ce priveste realizarea rezervarii pentru rent a car in aeroport Craiova, conducatorii auto se pot ocupa de acest aspect foarte usor. Este suficient sa dispuna de un dispozitiv conectat la internet, iar ulterior isi pot alege modelul preferat online sau pot contacta reprezentantii companiei telefonic.

Perioda de inchiriere

Perioada de inchiriere poata fi stabilita de conducatorii auto. Acestia pot beneficia de un autoturism atat pe o perioada mai scurta, cat si pe o perioada mai lunga. In cazul in care, la un moment dat, indivizii isi dau seama ca au nevoie de masina inchiriata pentru o perioada mai mare decat cea solicitata initial, nu trebuie decat sa discute cu reprezentantii firmei de inchirieri, sa le transmita acestora noua perioada, iar ei se ocupa de intocmirea unui act aditional.

Rent a car in aeroport Craiova | Craiovarentacar.ro

rent a car in aeroport Craiova

Acte necesare

Nu in ultimul rand, indivizii trebuie sa stie ca actele care le sunt necesare pentru a putea inchiria o masina sunt urmatoarele: buletinul ori pasaportul si permisul de conducere. Copiile acestor documente trebuie trimise in prealabil firmei, in vederea realizarii contractului de inchiriere, iar in momentul in care conducatorii auto doresc sa ridice autoturismul trebuie sa le aiba fizic, in original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here