Oamenii care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de un cadru de mers trebuie sa stie ca au la dispozitie o gama extrem de larga de modele din care pot alege, astfel incat sa se simta independent si sa nu fie nevoiti sa apeleze in permanenta la sprijinul celor din jur.

Dispozitivele medicale sunt impartite in mai multe categorii, in functie de modul in care sunt realizate, dar si in functie de felul in care urmeaza sa fie folosite. In acest sens, expertii https://www.magazinulortopedic.ro au realizat o lista utila pentru toti utilizatorii, care sa ii ajute sa faca o investitie excelenta!

Cadre de mers inclinate

Cantarind mai putin de 2,5 kilograme, cadrele de mers inclinate sunt excelente pentru ca oamenii sa se aseze ori sa se ridice cat mai usor, fara sprijin din partea nimanui. Este vorba despre dispozitive simplu de depozitat, care se pliaza si care sunt reglabile din punct de vedere al inaltimii, de cele mai multe ori doar printr-o simpla apasare de buton.

Cadru de mers cu 4 roti

Dispozitivele realizate cu 4 roti sunt usoare, pot fi folosite atat in interior, cat si in exterior si sunt la indemana celor care isi doresc sa se deplaseze fara probleme. Stabile, sigure si cu frane de calitate, cadrele de mers pot fi utilizate atat pe distante mai scurte, cat si pe distante mai lungi, in functie de cum se simt oamenii mai confortabil.

Cadru de mers | MagazinulOrtopedic.ro

cadru de mers

Cadre de mers cu 2 roti

O alta categorie de cadre de mers este reprezentata de cele cu 2 roti. Acestea sunt perfecte pentru a fi folosite in interior, cantaresc relativ putin (in jur de 5 kilograme) si sunt prevazute cu scaune captusite, care pot fi folosite cu incredere. Mai mult, un astfel de cadru de mers poate fi reglat in functie de inaltimea utilizatorilor!

Varietatea de cadre de mers pe care oamenii o au la dispozitie reprezinta un mare avantaj pentru acestia: in urma unei analize atente a nevoilor personale, ei isi pot cumpara dispozitivele potrivite, care sa ii ajute sa aiba o viata independenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here