Cei care lucreaza in distributie stiu cat de greu se gestioneaza intreaga activitate. Volumul mare de munca, timpul de livrare si gestionarea documentelor reprezinta doar o parte din problemele cu care angajatii se confrunta zi de zi. In ajutorul celor care activeaza in acest domeniu, vine echipa de la Attosoft care va pune dispozitie un soft de distributie, adaptat necesitatilor si particularitatilor fiecarui tip de business, in parte.

Cum functioneaza softul de distributie de la AttoSoft si cat de eficient este?

DataLight Distribuie este o aplicatie ce ajuta la economisirea timpului si cresterea eficientei prin automatizarea unui numar destul de ridicat de sarcini. Angajatii au astfel mai mult timp sa se ocupe de dezvoltarea relatiei cu clientii.

Conform AttoSoft.ro, softul ajuta la configurarea unui traseu clar pe care fiecare operator trebuie sa il indeplineasca de-a lungul procesului de vanzare. In felul acesta, managementul are un control mult mai clar asupra intregii activitati.

In plus, programul de distributie aduce cu sine si automatizarea proceselor de preluare a comenzilor/ vanzarilor pre-sell sau van-sell si a incasarilor. Cu alte cuvinte, agentii sunt in permanenta la curent cu situatia stocului, au vizibilitate asupra preturile de vanzare negociate si de termenii contractuali ai fiecarui client si pot emite chitantele direct de pe dispozitivul mobil aflat in permanenta in posesia lor.

Aplicatia este mai mult decat eficienta. Dincolo de managementul si gestionarea fluxului vanzarilor, acest program vine in ajutorul conducerii prin calcularea realizarilor fiecarui agent in parte. Criterii de selectie pot varia fara sa impacteze rezultatele obtinute. In functie de performantele avute si de efortul depus, angajati sunt recompensati pe masura.

DataLight Distributie se ocupa inclusiv de managementul incasarilor evitandu-se in felul acesta pierderi. Erorile de calcul sunt indepartate, iar posibilitatea unui furt prin falsificarea documentelor dispare datorita acestui sistem de gestionare.

Soft de distributie | program de distributie | AttoSoft.ro

Soft de distributie

Solutia software este configurata pentru a venit in sprijinul activitatii, eliminand neajunsurile existente. Echipa tehnica de la Attosoft ofera asistenta fiecarui client si instruire teoretica si practica personalului pentru utilizare.

Asadar, beneficiile oferite sunt multiple. Chiar din prima saptamana de implementare clientii observa o imbunatatire a modalitatii de derulare a activitatilor, avand de asemenea o imagine mult mai clara a tuturor proceselor de vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here