Fiecare antreprenor trebuie sa ia in calcul achizitionarea unor servere second hand pentru propria lui afacere, servere de buna calitate, care sa ii ajute sa obtina profit si nu sa le genereze pierderi de bani.

De aceea, antreprenorii trebuie sa stie exact ce se potriveste mai bine pentru afacerea lor, in caz contrar acest lucru va duce la ingreunarea activitatii angajatilor si la pierderi. Un minim de cunostinte tehnice in domeniu le va asigura efectuarea unei alegeri foarte bune.

Servere second hand vs. noi

Echipamentele noi de tip servere sunt foarte scumpe. La fel de costisitoare sunt si laptopurile noi, in comparatie cu modelele de laptopuri second hand, de aceea antreprenorii trebuie sa ia cea mai buna decizie pentru afacerea lor, astfel incat sa economiseasca sume mari de bani si sa raspunda nevoilor afacerii.

Chiar daca sunt second hand, serverele ofera oportunitati similare celor noi, iar magazinul online It-Sh.ro si reprezentantii acestuia au grija ca toate dispozitivele vandute sa satisfaca nevoile firmei.

Exista foarte multi specialisti IT care se afla in cautarea unor servere second hand pentru retelele de calculatoare, pentru ca sunt performante si fiabile.

Caracteristicile calculatoarelor sau serverelor second hand pentru companii

Calculatoarele second hand ce urmeaza sa fie folosite in companii trebuie sa fie perfect functionale, sa foloseasca sisteme de operare Windows moderne, deja instalate si compatibil cu diverse programe software.

Servere second hand | Laptopuri second hand | It-Sh.ro

servere second hand

Va fi nevoie ca potentialii cumparatori sa unoasca si numarul de procesoare ce poate fi suportat de un server, adica 2, 4, 8 sau mai multe.

Memoria este o caracteristica extrem de importanta in functie de care se alege un calculator sau un server second hand. Este ideal ca memoria sa fie upgradabila, pentru ca nu se va verifica doar memoria de care dispune serverul la momentul achizitiei.

Nu in ultiml rand, serverul trebuie sa vina insotit de garantie si sa fie suficient de performant pentru a face fata cerintelor ridicate ale utilizatorilor persoane juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here