Cand vine vorba despre parfumuri orientale arabesti, este foarte important ca barbatii sa isi gaseasca propriul stil, care sa se potriveasca personalitatii pe care o au. Pentru barbatii cu un stil bine definit, parfumul joaca rol de semnatura. Aceeasi gama de parfumuri poate fi aleasa sub diferite forme: apa de toaleta, apa de colonie sau apa de parfum. Desi este vorba despre tipuri diferite de parfum, esenta pastrata poate fi aceeasi, in timp ce intensitatea si persistenta pot varia. De exemplu, acelasi tip de parfum poate fi folosit in timpul zilei sub forma de apa de toaleta sau de colonie, iar pentru un plus de intensitate se poate opta pentru apa de parfum cu ocazia evenimentelor tinute seara.

Parfumuri orientale arabesti – 3 recomandari pentru barbati

Urmatoarele 3 recomandari de parfumuri arabesti de barbati apartin unei case cu renume in lumea araba, My Perfumes, datorita calitatii pe care o ofera.

Orchid Noir

Orchid Noir apartine familiei orientale de parfumuri barbatesti, avand ca note de varf coacazele negre, ylang-ylang si iasomia. Asa cum sugereaza si numele parfumului, nota de mijloc este orhideea neagra. Notele de baza sunt cele care dau acestui parfum un puternic caracter oriental: vanilie, vetvier si ambra. Tot ca note de baza se disting si ciocolata amaruie, balsamul de Canada si oud. Acesta este un parfum puternic, potrivit pentru ocazii speciale.

De Pure

De pure este o apa de parfum orientala, cu note de baza lemnoase. Este potrivit pentru a fi purtat in timpul zilei, deoarece are un caracter fresh, dat de notele florale de mijloc si de cele fructate de varf. Pentru barbatii care doresc sa se initieze in folosirea parfumurilor orientale, aceasta poate fi alegerea ideala.

Parfumuri orientale arabesti | parfumuri arabesti de barbati | Me.ro

parfumuri orientale arabesti

Khaltat My Black Saffron

Khaltat My Black Saffron este un parfum oriental cu adevarat deosebit, datorita alaturarii inedite de diverse note. La baza se disting aromele de vetiver, zmeura si casmir, iar ca note de mijloc sunt folosite violetele negre si aroma masculina de piele. Notele de varf, precum grepfrut, sofran si ienupar ofera parfumului un caracter usor fresh.

Toate aceste parfumuri sunt disponibile in magazinul online Me.ro, recunoscut pentru produsele de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here