Aproape orice tranzactie de vanzare nu poate avea loc in lispa unui software POS sau fara o casa de marcat cu jurnal electronic. Aceste elemente moderne fac mai mult decat sa inregistreze tranzactii. Oricat de mare sau de mica ar fi o afacere, administrarea ei in lipsa unor echipamente performante este literalmente imposibila.

Majoritatea proprietarilor de magazine utilizeaza deja software-uri adaptate pentru a putea efectua operatiuni cu eficienta crescuta. Cu toate acestea, unii nu sunt convinsi de eficienta echipamentelor moderne, asa ca echipa AttoSoft considera necesara trecerea in revista a motivelor care sa stea la baza unei alegeri potrivite.

Casele de marcat conventionale impun personalului sa introduca manual tranzactiile, ceea ce nu numai ca incetineste procesul, dar ofera si deschidere catre erori, in timp ce sistemele moderne vin cu scaner de coduri de bare pentru a facilita procesul de checkout, facandu-l sa mearga mai repede fara erori. Nimeni nu va trebui sa astepte perioade prea mari de timp, iar ritmul de munca al angajatilor va fi unul constant.

Un soft retail si o casa de marcat performanta reduce rata furtului din magazin. Un dispozitiv de detectare la iesirea din magazin este sincronizat cu sistemul POS si casa de marcat. Prin urmare, orice tentativa de furt a unui produs care nu a fost inregistrat in inventarul de vanzari, va determina pornirea unei alarme.

O casa de marcat moderna care are integrat un software performant, nu avantajeaza numai clientii magazinelor, ci si angajatii acestora. Operatorii caselor de marcat se vor putea inregistra in sistem in momentul in care deschid casa, moment din care vor incepe sa fie monitorizati atat in ceea ce priveste timpul petrecut la casa, cat si vanzarile facute. Pe baza acestor informatii, angajatii vor putea primi bonusuri in functie de vanzari.

Casa de marcat cu jurnal electronic | soft retail | www.casedemarcat.eu

casa de marcat cu jurnal electronic

Acestea sunt doar cateva motive pentru care comerciantii ar putea alege sa achizitioneze case de marcat noi si sisteme care sa le permita monitorizarea atenta a oricarei actiuni din magazin. Astfel, isi vor putea gestiona mai bine afacerea, vor putea face fata clientilor intr-un mod onorabil si vor reusi sa se ridice la nivelul standardelor actuale ale vanzarilor impuse de tehnologia moderna. Cu o simpla accesare pe www.casedemarcat.eu totul va fi mai clar in ceea ce priveste alegerile avantajoase in beneficiul clientilor si comerciantilor, deopotriva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here