Tot mai multe femei isi doresc sa aiba un par lung si bogat pentru un plus de feminitate motiv pentru care apeleaza cu incredere la extensiile de par. In ultima vreme, calitatea acestora este net superioara fiind realizate 100 % din par natural.

Cea mai indicata metoda de aplicare o reprezinta extesiile cusute avand in vedere ca nu implica folosirea niciunei substante chimice. La FreeStyleBeauty, clientele au parte de servicii de top pentru montarea extensiilor cusute in zona 13 septembrie a capitalei.

Avantajele extensiilor cusute

O astfel de tehnica nu afecteaza firul de par avand pentru ca se aplica prin coasere direct de parul natural impletit in prealabil in suvite subtiri. Asadar, extensiile cusute sunt cat se poate de sanatoase pentru firul de par, nu il agaseaza si ii permite, in acelasi timp, sa creasca fara probleme.

Mai mult decat atat, extensiile sunt realizate din par remy ceea ce inseamna ca se comporta la fel ca parul natural putand fi vopsite sau coafate, in functie de preferintele fiecarei cliente.

Este important de retinut faptul ca extensiile ar trebui ingrijite cu un sampon si un balsam de calitate pentru a rezista o perioada indelungata de timp. De asemenea, o data pe saptamana se recomanda aplicarea unei masti hidratante, genul acesta de extensii avand nevoie de o cantitate mai mare de substante nutritive.

Extensii de par cu keratina | Extensii cusute in zona 13 septembrie | FreeStyleBeauty.ro

extensii de par cu keratina

La FreeStyleBeauty, clientele pot opta chiar si pentru extensii de par cu keratina. Acestea se aplica la cald, cu un aparat special, suvita cu suvita, procedeu ce trebuie realizat numai in saloanele de specialitate.

De regula, aplicarea extensiilor dureaza intre doua si patru ore, in functie de caracteristicile firului de par. Pentru un par lung, spre exemplu, sunt necesare intre 100-140 de extensii, iar pentru volum sunt suficiente 100. Extensiile cu keratina rezista pana la 5-6 luni, doar daca sunt intretinute corect.

Conform informatiilor disponibile pe FreeStyleBeauty.ro, acestea nu sunt recomandate clientelor care au firul de par foarte subtire sau pielea capului sensibila. Stilistii angajati se vor asigura de fiecare data sa ofere fiecarei doamne si domnisoare consiliere de specialitate in vederea alegerii celor mai potrivite extensii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here