A lucra in design, un domeniu crativ, poate reprezenta o adevarata provocare pentru incepatorii care doresc sa isi faca o cariera si un renume in acest sens.

Modul in care designerii incepatori isi incep cariera si isi indeplinesc atributiile este influentat de folosirea dispozitivelor utile in acest sens. Laptopul trebuie sa fie bun, util in practicile designerului si in proiectele pe care le prezinta acesta clientilor sai.

Specificatii importante ale laptopurilor carora designerii trebuie sa le acorde atentie

Inainte de a cumpara un laptop pentru a-l folosi in scop profesional, designerii incepatori trebuie sa se informeze foarte bine in acest sens pentru ca oferta este diversa pe piata.

Unele din cele mai importante specificatii pentru designeri sunt reprezentate de placa video performanta, procesorul foarte bun, viteza de lucru mare si spatiul de ecran mare cu o rezolutie foarte buna. Aceste specificatii de care se va tine cont la achizitionarea unui laptop fac referire, asadar, la:

  • placa video performanta pentru a concepe cu acuratete si cu detalii foarte bine pastrate la randari de calitate;
  • procesorul forte bun, cu mai multe nuclee, pentru o putere mare si pentru procesarea informatiei separat astfel incat designerii sa poata duce la bun sfarsit orice proiect la care se lucreaza;
  • viteza de lucru mare, astfel incat proiectele sa fie realizate rapid si in mod corespunzator, designerul incadrandu-se in termenul limita.
In ce conditii se poate strica laptopul unui designer incepator?

Pentru ca meseria de designer incepator presupune lucrul intensiv timp de mai multe ore pe zi, este foarte posibila scaparea lichidului pe laptop, precum si accidente mai grave ce presupun scaparea laptopului din mana.

In plus, cand se arde o componenta a laptopului din cauza suprautilizarii, se poate apela la un service specializat pentru rezolvarea problemelor aparute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here