Pentru a cumpara un scaun cu rotile este foarte important ca persoanele interesate de un astfel de produs sa ia in calcul faptul ca scaunele cu rotile sunt de mai multe tipuri si pot fi folosite cu succes in mai multe situatii diferite, iar un scaun de buna calitate va raspunde tuturor cerintelor persoanei care are nevoie sa il utilizeze.

Criterii pentru alegerea unui scaun cu rotile foarte bun

Exista mai multe criterii care stau la baza alegerii unui fotoliu rulant primul dintre ele fiind tipul de fotoliu necesar. In primul rand, trebuie mentionat faptul ca un fotoliu standard, de cele mai multe ori nu va raspunde solicitarilor bolnavilor pentru ca acestia vor descoperi in timp ca au nevoie de mai multe solutii la problemele lor.  Un scaun clasic cu rotile asigura doar miscarea prin impingere si cam atat.

Adesea sunt folosite scaunele cu rotile de tip fotoliu, acestea fiind utile pentru ca folosesc gravitatia pentru a se echilbra, mai ales atunci cand nu pot sa isi mentina o pozitie verticala. De asemenea, aceste scaune cu rotile sunt extrem de utile si pntru cei care au nevoie sa le incline pentru a elimina presiunea asupra feselor.

Scaun cu rotile | Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

fotoliu rulant

Rotile din spate in cazul scaunelor de tip fotoliu sunt utile si pot sa aiba elemente care impiedica inclinarea scaunului sau rularea cu spatele astfel incat bolnavul sa nu fie supus unor pericole.

Scaunele rulante pot avea roti care se ataseaza suplimentar in spate pentru a asigura mai multa stabilitate pe spate.

Prima decizie care trebuie sa fie luata este alegerea ramelor rabatabile sau ramelor fixe. Ramele rabatabile sau ramele fixe sunt cele traditionale care au beretele in forma literei X si care vor permite ramei sa se indoaie pe laterala. Indoirea sau plierea este de cele mai multe ori o operatiune foarte simpla.

Pe site-ul www.magazinulortopedic.ro pacientii pot gasi mai multe solutii pentru problemele de mobilitate. In primul rand, fiecare pacient va putea obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste scaunele cu rotile, pentru ca acest magazin are o gama variata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here