Unul din cele mai importante foldere ce intra in componenta sistemului de operare a unui laptop sau a unui computer este System 32. Desi nu este foarte cunoscut utilizatorilor simpli, acest folder este des intalnit in utilizarea dispozitivelor din prisma erorilor care mai sunt afisate pe ecran sau din prisma localizarii acestuia in partitia C. Acest folder este foarte important, incluzand diferite fisiere vitale pentru o buna functionare a sistemului de operare. In folderul System 32 sunt numeroase fisiere importante care au diferite functii.

Fisierele DLL sunt cele ce permit programelor sa acceseze parti din Windows si sa indeplineasca anumite sarcini. Fisierele EXE sunt aplicatii si utilitare software, care includ executabile pentru procesele vitale ale managerului de activitati fara de care utilizatorii nici nu s-ar putea conecta la computer. In plus, folderul System 32 mai contine si unfolder de drivere, fisiere de limba si multe altele.

Cu ce se vor confrunta utilizatorii care sterg folderul System 32?

Utilizatorii nu pot sterge intregul folder cu un singur click, fiind un folder protejat de catre sistemul de operare Windows. Asadar, sistemul de operare refuza accesul utilizatorilor care incearca sa il stearga, in vederea opririi utilizatorilor neexperimentati sa stearga in mod accidental folderul. Windows permite numai stergerea fisierelor care nu sunt utilizate in prezent din folderul System 32.

In cazul in care utilizatorii se incapataneaza sa stearga fisierele aleatorii din System 32 la indemnul prostesc al unor “prieteni” sau din pura curiozitate, ori din cauza ca le apar unele notificari care ii deranjeaza, se vor confrunta cu un colaps lent al computerului. Atat functiile de baza, cat si cautarea prin meniul Start, dar si deschiderea utilitatilor Windows nu vor mai functiona, in cazul in care fisierele de care depind au fost sterse. In functie de ceea ce a fost sters din System 32, sunt situatii in care nici nu va mai putea fi oprit sau pornit computerul in mod normal. Este important ca programul Windows sa fie reinstalat pentru a functiona din nou. Functii precum System restore ar putea fi distruse din actiunile utilizatorilor, ceea ce inseamna ca ar trebui reinstalate de la zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here