Varsta inaintata, afectiunile reumatice, accidentele sau interventiile chirurgicale cauzeaza uneori probleme de locomotie. Indiferent ca sunt temporare sau permanente, viata persoanelor care sufera de dificultati la miscare poate fi imbunatatita cu dispozitivele medicale potrivite. Achizitia unor cadre de mers sau a unor carucioare cu rotile asigura un ajutor de nadejde pentru cei care vor sa isi pastreze mobilitatea si autonomia, dar sa se simta in acelasi timp in siguranta.

Cadre de mers ajustabile, pentru persoane de toate varstele

Pentru tulburarile de echilibru, pentru pacientii care au suferit un accident vascular cerebral si nu sunt inca recuperati, pentru cei care se refac in urma unor traume sau interventii chirurgicale asupra membrelor inferioare, cadrul de mers este un punct de sprijin solid, care permite atat deplasarea cu pasitor, fara ridicarea intregului dispozitiv, cat si mersul bazat pe ridicarea acestuia si utilizarea preponderenta a fortei de sustinere a bratelor in timpul mersului.

TesaMedical.ro comercializeaza cadre de mers ajustabile pe inaltime, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Acestea sunt prevazute cu orificii de reglare pe fiecare picior al cadrului, pentru a putea fi adaptate si pentru a oferi cat mai mult confort si sutinere in timpul mersului.

Propria toaleta de camera, cu un scaun wc

Mersul la toaleta poate fi dificil pentru persoanele cu dificultati de locomotie. Instalarea unui scaun wc in camera, chiar langa pat scuteste bolnavul de un drum obositor si periculos pana la baie si inlesneste munca persoanei care il ingrijeste.

Cadre de mers | scaun wc in camera | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Scaunul este in dispozitiv stabil, cu inaltime reglabila pentru confortul pacientului, si este prevazut cu o olita de colectare cu capac, care se poate detasa usor, pentru a fi golita si igienizata. Varietatea de modele si accesoriile suplimentare pot fi alese astfel incat sa acopere cat mai adecvat nevoile persoanelor cu dizabilitati sau probleme temporare de mers.

Procesul de recuperare medicala sau existenta persoanelor cu dificultati locomotorii, precum si a celor care ingrijesc aceste persoane pot fi usurate considerabil cu ajutorul cadrelor de mers, a carucioarelor cu rotile si a scaunelor wc. Acestea asigura deplasarea in locuinta sau in afara acesteia, precum si o modalitate usoara de satisfacere a necesitatilor fiziologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here