Un coltar extensibil permite proprietarilor sa foloseasca livingul pe post de dormitor atunci cand au nevoie. Chiar si in ceea ce ii priveste pe oaspeti, oamenii nu trebuie sa isi mai faca griji atunci cand raman peste noapte. Un astfel de coltar extensibil este solutia perfecta pentru un plus de confort si pentru crearea unei zone de relaxare excelenta in locuinta.

Chiar si in cazul in care oamenii nu dispun de un spatiu generos in living, incaperea va putea gazdui un numar mare de persoane cu ajutorul unui coltar. Alegerea unui coltar in detrimentul a doua canapele, spre exemplu, este una mult mai avantajoasa privind calitatea si pretul.

Specialistii de la CasaEduard.ro recomanda coltarele extensibile atat pentru cupluri, cat si pentru familiile numeroase. Este piesa de mobilier potrivita pentru relaxare, dar si pentru o zi petrecuta alaturi de prieteni. Este perfect pentru ca permite oamenilor sa socializeze, este spatios atat la exterior, cat si la interior, dispunand de o lada generoasa pentru depozitare.

De ce sa aleg un coltar extensibil si nu o canapea mare?

Un prim motiv pentru care coltarul este mult mai avantajos decat o canapea este modalitatea de asezare a acestuia in incapere. Fiind asezat intr-un colt al incaperii, acesta nu va oferi un aspect inghesuit si nu va reduce vizual semnificativ dimensiunile camerei.

Canapele| Coltar extensibil | CasaEduard.ro

coltar extensibil

Trebuie sa se ia in considerare restul decorului din camera – proprietarii trebuie sa aiba posibilitatea sa se miste liber, chiar si atunci cand vor extinde coltarul.

Este bine de stiut ca alegerea coltarului se face tinand cont mai ales de dimensiunile sale. Se va tine cont si de masuratorile livingului pentru ca piesa de mobilier sa nu aglomereze incaperea.

De asemenea, alegerea unei astfel de canapele de colt se face si luand in considerare materialul – calitatea sa si rezistenta pe termen lung depinzand de asta. Clientii pot opta atat pentru coltare din stofa, cat si pentru cele din piele, fiecare dintre acestea avand o textura cu totul si cu totul diferita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here