Probabil ca sunt putini cei care stiu cine sunt cumparatorii de carti si ca este vorba despre anticariate, cunoscute mai ales ca si comercianti de carte veche.

Numai ca acestea si-au dezvoltat o alta ramura de activitate, cea de achizitii carti, prin care urmaresc sa isi creasca si sa isi diversifice propria colectie de volume.

Preferatele anticariatelor sunt, intr-adevar, cartile vechi, deoarece acestea pot fi adevarate comori, care se ascund in locuri obisnuite, cum ar fi pe rafturile bibliotecii oricarui om.

De aceea, anticariatele sunt considerate cumparatori de carti vechi. Cu toate acestea, oamenii le pot vinde orice fel de carte, indiferent de anul in care a aparut sau de domeniul din care face parte.

Prin urmare si categoriile de persoane care pot apela la acest serviciu al anticariatelor sunt forte diferite, oricine putand sa isi vanda cartile, oricare ar fi motivul:

  • Pasionatii de lectura sunt principalii clienti ai cumparatorilor de carti vechi

Pasioantii de lectura au foarte multe carti in biblioteca, dar acest lucru nu ii impiedica sa isi achizitioneze noi volume.

Cumparatori de carti vechi | Cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

De aceea, pentru a-si elibera biblioteca si pentru a face loc noilor achizitii, acestia aleg sa isi vanda cartile unui anticariat care cumpara carti. In plus, in acest fel fac si rost de bani pentru cartile pe care si le doresc.

  • Oamenii care au nevoie de bani isi pot vinde cartile

Momentele in care exista un impas financiar pot fi depasite mai usor prin vanzarea cartilor din biblioteca.

Astfel ca atunci cand au nevoie urgenta de bani, oamenii pot raspunde anunturilor de genul „cumpar carti vechi” pentru a-si vinde cartile pe care nu le mai citesc, obtinand simplu si rapid o suma importanta de bani.

  • Si persoanele juridice pot vinde carti anticariatelor

Anticariatul online CumparCarti.ro cumpara orice fel de carti, in orice cantitate, indiferent daca sunt cateva zeci de carti sau au mii de carti.

Cei care vand cantitati mari de carte sunt, in general, persoanele fizice: companiile care au folosit carti tehnice pentru instruirea angajatilor, editurile sau tipografiile care doresc sa isi elibereze depozitele.

Astfel ca activitatea de achizitii carti a anticariatelor se adreseaza oricui are carti de vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here