In societatea moderna actuala, implantul dentar este un subiect despre care se vorbeste intens. Clinica stomatologica Plaza Dent prin site-ul plazadent.ro de care dispune, le ofera pacientilor oportunitatea de a opta pentru implanturi dentare in sector 6 la cel mai bun raport calitate-pret. Aceasta interventie chirurgicala este acum comuna si acceptata de pacientii care au depasit varsta majoratului. Implantul dentar nu este altceva decat o radacina artificiala, plasata in locul dintelui sau maselei lipsa, in osul mandibular sau maxilar, integrandu-se perfect in structura osoasa.

Ce motive au pacientii pentru a opta pentru un implant dentar

Din punct de vedere al functionalitatii, implantul dentar este recomandat persoanelor care si-au pierdut dintii din varii motive. Oamenii care au pierdut mai mult de doi-trei dinti sau masele, sunt supusi riscului sa mai piarda, iar in timp osul se poate retrage. Ceea ce inseamna ca implantul dentar este solutia perfecta pentru ca ajuta la mentinerea integritatii osului, functionand ca si un dinte natural si stopand migrarea si inclinarea dintilor vecini.

Din punct de vedere estetic, implantul dentar arata ca si un dinte normal, pacientul nu percepe senzatia de dinte artificial, pana si gustul este unul natural. Din punct de vedere al duratei, un implant dentar poate dura multi ani de zile, reproducand intr-o proportie foarte mare capacitatea naturala de a musca si de a mesteca.

Implanturi dentare in sector 6 la cel mai bun raport calitate-pret | Clinica stomatologica Plaza Dent plazadent.ro

implanturi dentare in sector 6

Totodata, implantul dentar este recomandat si din punct de vedere psihologic, ajutand pacientul sa aiba mai multa incredere in sine. Chiar si in cazul pacientilor mai tineri, cand lipsesc mai multi dinti, fata pare imbatranita. Cu ajutorul implantului, aspectul fizic se va imbunatati in mod considerabil. In plus, in comparatie cu lucrarile protetice fixe sau mobile, implantul dentar este mult mai rezistent in timp si mai eficient.

Pentru a beneficia de un implant dentar, pacientul trebuie sa aiba maxilarul deja format, sa nu sufere de afectiuni grave, de diabet, de boli ale sangelui sau ale tesutului osos si sa fie pregatit din punct de vedere mental pentru operatia la care urmeaza sa fie supus, chiar daca aceasta este simpla, nu este lipsita de riscuri. In plus, inainte de implantul dentar, pacientii trebuie sa isi faca toate analizele indicate de catre medic, iar dupa implantul dentar, sa respecte o conduita indicata de medicul specialist, sa isi ingrijeasca dintii dupa fiecare masa si sa efectueze un periaj impecabil, folosind apa de gura si ata dentara. Implanturile dentare sunt garantate chiar si o viata, daca pacientii respecta aceste reguli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here