Alegerea accesoriilor potrivite poate transforma complet o rochie de mireasă simplă într-un rochie deosebita pentru nunta ta. La fel cum îți alegi rochia cu grijă, este important să acorzi atenție și accesoriilor pentru a-ți completa apariția pe deplin.

Indiferent dacă preferi un stil minimalist sau unul plin de glamour, există anumite accesorii care ar trebui să fie esențiale pentru orice mireasă.

Voalul

Voalul este un accesoriu clasic pentru o mireasă și poate fi găsit în diferite lungimi și stiluri. Variază de la cel mai scurt, care se oprește la umeri, până la cel mai lung, care poate fi regal și se întinde pe o distanță de câțiva metri.

Dacă vrei să îți adaugi un strop de romantism sau tradiție, atunci un voal de mireasa de la IrisBridalSalon.ro este accesoriul perfect pentru tine.

Bijuterii

Bijuteriile sunt o parte importantă a unui look elegant de mireasă. Unul dintre cele mai populare accesorii este colierul. În cazul unei rochii cu o tăietură adâncă a gâtului, un colier simplu și delicat este o alegere perfectă.

Pentru o rochie cu decolteu în formă de inimă sau cu un guler înalt, o pereche de cercei frumoși poate fi acel detaliu suplimentar care va adăuga strălucire și eleganță.

Pantofi de mireasa

Când vine vorba de pantofii de mireasă, confortul este la fel de important ca stilul. În ziua nunții, vei avea mult timp pentru a sta în picioare și de aceea ar trebui să alegi o pereche de pantofi care se potrivesc cu rochia ta, dar care sunt și confortabili.

Pantofii de mireasă sunt disponibili într-o varietate de stiluri, de la sandale cu toc înalt la pantofi eleganți și simpli. De asemenea, ar trebui să te gândești la culoarea pantofilor și să încerci să-i asortezi rochiei pentru a crea un look armonios.

Voal pentru față

Viitoarea mireasa are posibilitatea de a-și alege între două tipuri de voaluri, și anume voalul lung și cel scurt sau voalul pentru față.

Voalul pentru față este o versiune scurtă de velo, care adesea acoperă doar fața miresei. Această piesă clasică poate fi purtată cu orice stil de rochie și conferă un element de mister și tradiție.

Brățară

Dacă doriți să adăugați un aspect subtil și strălucitor la ținuta voastră de mireasă, o brățară strălucitoare ar putea fi accesoriul perfect.

În funcție de personalitatea voastră și de stilul rochiei, puteți opta pentru o brățară clasică din argint sau aur sau pentru una decorată cu perle sau diamante.

Curea pentru talie

Puteți fi tentați să săriți peste curea pentru talie atunci când căutați accesorii pentru rochia de mireasă, însă acest accesoriu poate adăuga un plus de strălucire și eleganță.

Mai mult decât atât, o curea pentru talie poate fi un accesoriu practic care vă poate ajuta și să vă caracterizați zona taliei. Dacă aveți o rochie simplă, puteți adăuga o curea decorată pentru a accentua talia și a adăuga strălucire.

Rochie de mireasa tip printesa din Bucuresti | IrisBridalSalon.ro

Rochie de mireasa tip printesa din Bucuresti

Bentiță

O bentiță frumoasă poate fi o alternativă excelentă la un velo și poate adăuga un aspect senzațional apariției tale. În funcție de aspectul general al ținutei, ați putea alege o bentiță nouă sau, mai simplu, puteți adăuga flori și alte decorațiuni.

O bentiță poate fi purtată cu o rochie cu o tăietură simplă la spate sau cu o coafură sofisticată.

În concluzie, accesoriile sunt esențiale pentru adăugarea unui plus de stil și eleganță pentru rochia de mireasa tip printesa din Bucuresti de la IrisBridalSalon.ro.

O pereche de pantofi confortabili, voalul, bijuteriile și bentița sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru a vă îmbunătăți aspectul general și pentru a vă simți ca o regină în ziua nunții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here